2007'NİN GAF KRAL VE KRALİÇELERİ...
Düşünmeden konuşan ünlüler, bazen başlarına ciddi dertler aldı. Karşınızda 2007 yılının gaf kral ve kraliçeleri:
ATA: "VERİCEN Mİ?": Beyaz Show'a konuk olan Ata Demirer, canlı yayında unutulmaz söze imzayı attı. Yayına telefonla bağlanan bir seyirci Ata'ya 'Kız arkadaşın var mı?' diye sorunca, Demirer bombayı patlatmıştı: 'Ne yapıcan, vericen mi?'
"BAKİRE DEĞİL RAHİBE": Hayatında ilişkiler yaşadığını anlatmaya çalışan Ebru Elver, "Bakire değilim. Ay rahibe değilim" demişti.
MAZHAR: "KAŞAR": 2'nci Beyaz Show kazazedesi ise Mazhar Alanson'du. Seyirciye yaşını soran Beyaz, 41 cevabını aldı. Mazhar, ağzından 'Kaşaaar' lafını kaçırdı.
HELİN VE LAİKLİK: Artık köşe yazarlığı yapan Helin Avşar, "Her şeyin laik olmasını istiyorum. Ne Mutlu Türkiye" demişti.
"EŞEKOĞLUEŞEK TİGANA": Sanlı Sarıalioğlu, devre arasındaki reklamda Tigana hakkında konuşurken sesi televizyonda duyuldu: Bobo'yu sol açık oynattı eşekoğlueşek.
MUSTAFA MUHABBETİ SEVMEDİ: Okan Bayülgen'in Makina'sında Tayfun Duygulu'nun çok konuşmasına kızan Mustafa Topaloğlu, "Muhabbetin ağzına s..tınız. Ne anlatıyorum, bu ne anlatıyor" dedi.
SERAY'DAN ATATÜRK 'YORUMU': 'Latife ve Fikriye' adlı tiyatro oyununu değerlendiren Seray Sever, "Atatürk, hem Kurtuluş Savaşı'nı yapmış, hem de iki kadını birden idare etmiş. O bile böyleyse Türk erkekleri ne yapmaz " demişti.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.