2008 Bosna Hersek güzeli Jelena Jugovic... TÜRKİYE'YE ISINMAYA BAŞLADI !..

2008 Bosna Hersek güzeli Jelena Jugovic... TÜRKİYE'YE ISINMAYA BAŞLADI !..

2010 Bosna Hersek Best model unvanlarına sahip olan Jelena Jugovic, ülkemize yerleşmesiyle birlikte işlerine daha bir azimle sarıldı.

Oyunculuk dersleri alan Jelena Jugovic, Metin Arolat yönetmenliğinde oynadığı reklam filmiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Zaman içerisinde ülkemizde ve yurt dışında fotomodellik işini de devam ettiren Jelena Jugovic, Türkçeyi öğrenmek içinde haftanın 4 günü Dünya Dil Merkezinde (DDM) ders almaya başladı.

Oyunculukta her şeye hazırlıklı olmak gerektiğini dile getiren Jugovic “Sadece yabancı gelin karakterinde olmaktansa yeri geldiğinde bir Türk kızını da oynamak isterim. 2 aya kalmaz bir Türk kızı kadar Türkçeyi ilerleteceğim” dedi.

Özel yeteneklerini geliştirmek amacıyla Aikido, Binicilik ve silah kullanma dersleri de aldığını söyleyen Jelena Jugovic, “Oyunculuğu kendime hobi değil meslek edinmek istiyorum, bu yüzdende hiçbir konuda eksik olmamak için donanımlı olmak istiyorum” dedi. Yaz dönemi için bir dizi film ve sinema filmi içinde görüştüğünü söyleyen Jelena Jugovic, “Türkiye’de kalıcı olmak istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.