2012 MAKYAJ TRENDLERİ !

2012 MAKYAJ TRENDLERİ !

Siz Magazinkolik okuyucuları için sezonun güzellik ve makyaj trendlerini masaya yatırdık?

Sezonun Makyaj Trendleri

Bakalım 2012 Kış makyaj trendleri ve tüyoları sizleri bekliyor, uygulayın? Eminim, bayılacaksınız? Bakalım, yeni sezonun makyajı nasıl?

Dumanlı Bakışlar

Kim demiş dumanlı bakışlar sadece gri ve siyah tonlarda olmalıdır diye... Bu görünümü yaratmanın en modern yolu; koyu morlar, gece mavileri ve çikolata renkleri kullanmak. Daha zengin ve daha sıcak bir etkiye şahit olacaksınız.

Kırmızı Ojeler

Giorgio Armani podyumunda karşımıza çıkan kırmızı tırnaklar, kırmızı ojenin tüm zamanların klasiği olduğunu bir kez daha kanıtladı. Dikkat etmeniz gereken tek şey tırnaklarınızın kısa olması.

Daha Canlı Gözler

Nötr renkli, pırıltılı bir göz farı daha canlı ve parlak bakışlara kavuşmanın en pratik yoludur. Etkili bir görünüm elde etmek istiyorsanız, alt göz kapağınızın içine de ten rengi kalem çekebilirsiniz.

Dudaklar ön Planda

Yeni sezon makyaj trendlerinde gözümüze ilk çarpan dudaklar oldu. Dudaklar çok belirgin, dikkat çekici ve seksi. Dudaklarınızda nötr bir görünüm yaratmak için pembemsi veya açık şeftali tonunda bir ruj kullanın. Hafif bir parlaklık dudaklarınızın daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

Kalın Kaşlar

Doğallık, bu sezon geçit töreni yapıyor. Çocuksu, kalın kaşlar geri geldi. İnce dudaklara veda öpücüğü verin!

Tüyolar

Kırmızı ruj sürmeyi beceremeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz? İşte size basit ama etkili bir tüyo: Dudak hattınızın çevresini kapatıcı ile çerçeveleyin, ardından bu hattın üzerine toz pudra sürün Bu basit teknik, rujunuzun dudaklarınızın dışına taşmasını ve dağılmasını önleyecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.