2019 World Luxury Hotel Awards... FİNLANDİYA'DA TÜRK BAYRAĞI DALGALANDI!..

2019 World Luxury Hotel Awards... FİNLANDİYA'DA TÜRK BAYRAĞI DALGALANDI!..

2019 World LuxuryHotel Awards sonuçları Rovaniemi-Finlandiya'da yapılan gala gecesinde açıklandı.

Haber; Mehmet KARADEMİR
 
Her yıl “en iyiler” in seçildiği “World Luxury Hotel Awards 2019’un” sonuçları belli oldu. Sektör profesyonelleri tarafından düzenlenen organizasyon Finlandiya’nın Rovani şehrinde gerçekleşti.
 
Turizm Oscarları olarak bilinen World Luxury Hotel Awards’ta Prima Donna / Patara , Luxury Romantic Villa kategorisinde, dünya çapında ödülün sahibi oldu.
 
 
Törene oteli temsilen katılan Cengiz Aksoylar peşi sıra aldıkları ödüllere bir yenisinin daha eklenmiş olmasının gururunu yaşadıklarını, bu ödülden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
 
Maldivler, Phuket, Bali, Şeyseller,Ubud gibi dünyanın en romantik villalarına sahip otellerini geride bırakarak dünya çapında En Lüks Romantik Villalara sahip otel seçilen Prima Donna ,daha önce de The Times Travel tarafından Türkiye'nin en iyi 20 kaçış noktası arasında ilk sırada gösterilmişti.
 
İyi yemek ve içecek, konforlu konaklama denince ilk akla gelen butik otellerin başında yer alan Primadonna Patara, tarzı ve kaliteli hizmet anlayışı ile "her şey dahil ya da ultra dahil" stili ile çalışan oteller karşısında farkındalığını her zaman ortaya koyuyor.
 
99 ülkeden 753 otelin katıldığı ve sektörün en itibarlı yarışması olan World Luxury Hotel Awards'ta bu yıl ana sponsorlardan biri de, 5 Aralık'ta Kuzey Işıklarının Cenneti sayılan Rovaniemi'ye direkt uçuşlara başlayacak olan Türk Hava Yolları idi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum