2020'NİN İLK GÜNAY SAHNESİNDE YILDIZLAR GEÇİDİ!

2020'NİN İLK GÜNAY SAHNESİNDE YILDIZLAR GEÇİDİ!

Türk müziğinin güçlü seslerinden Funda Arar, ve Türk Halk müziğin başarılı yorumcusu Kubat 2020'nin ilk Günay sahnesinde muhteşem bir performansa imza attılar.

EŞKİYA GÜNAY'A ASSOLİST OLDU.

Muhteşem gecenin ilk sahnesine çıkan Kubat, sevilen türkülerinin yanı sıra Karadeniz şarkıları söyleyerek  hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 


 

kubat_oktaykaynarca.jpg

Başarılı sanatçı konserinin sonlarına doğru kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldız oyuncusu Oktay Kaynarca'nın yanına gidererek beraber "Çarşambayı Sel Almış" şarkısını söyleyip yılın ilk düetine imza attılar.

Duygu dolu anların yaşandığı düet esnasında birbirlerine sarılıp kucaklaşan ikili kadim dostluklarını bir kez daha ilan ettiler. 

KUBAT'TAN İLAN-I AŞK

kubat_gunay-007.jpg

Öte yandan dokuz yıl sonra ilk kez kendisini izlemeye gelen eşi Eylem Eraydın'ı işaret ederek "Her başarılı erkeğin arkasında üçlü bir kadın vardır.

Hayatımın en doğru kararı, bu dünyam, Ahiretim, Herşeyimm...Sen olmasaydın da yaşardım ama bu kadar mutlu olamazdım" diyerek Neşet Ertaş'ın "Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin" türküsünü seslendirdi.

Bu anlarda gözleri dolan esine dönerek "Senin Bir damla gözyaşına kurban olurum ben "diyen Kubat müzikseverlerden büyük alkış aldı.

Gecenin ikinci bölümünde mikrofonu Kubat'dan devralan Funda Arar, kendisini izlemeye gelenlere müzik ziyafeti çekti.

Muhteşem gecenin konukları ise Başar-Fulya Hacısüleymanoğlu ve Oğuz- Yasemin Aşıcı'ydı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.