2021 Pirelli Takvimi... GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

2021 Pirelli Takvimi... GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

2016 yılından itibaren çıplaklığı ve süper modellerin fotoğraflarını terk eden Pirelli Takvimi, merakla beklenen yeni versiyonuyla görücüye çıktı.

2022 Pirelli Takvimi, ünlü müzisyen, söz yazarı ve fotoğrafçı Bryan Adams’ın imzasını taşıyor.

2022 Pirelli Takvimi'nde ünlü aktris Jennifer Hudson, şarkıcı ve söz yazarı Iggy Pop, şarkıcı ve oyuncu Cher gibi isimler yer aldı.

İŞTE 2022 PİRELLİ TAKVİMİ

Bohan Phoenix

Bohan Phoenix

Ünlü müzisyen, söz yazarı ve fotoğrafçı Bryan Adams’ın imzasını taşıyan 2022 Pirelli Takvimi, 1960’lı yıllardan bugüne dek uzanan uluslararası müzik yıldızlarının kutlaması ve pandemi nedeniyle verilen aranın ardından bir geri dönüş niteliğinde.

Bryan Adams

Bryan Adams

Müzik dünyasındaki başarılarına yenilerini eklemeye devam eden Bryan Adams, bir yandan da ünlü bir fotoğrafçı kimliğiyle kendini kanıtlıyor. Adams, 'Yolda' temalı Pirelli Takvimi için çektiği fotoğraflarla sanatçıların yollardaki ve turnelerdeki anlarından kareler ortaya koyuyor.

Cher

Cher

Çekimlerin gerçekleştiği sette müzisyenler, performans öncesi gerginlikten provalar ile konserler arasındaki molalara, bir şehirden diğerine uzun yolculuklara ve otel odalarının yalnızlığına kadar turne hayatının farklı anlarını yeniden yaşıyor.

Grimes

Grimes

Takvimin 48. edisyonunda farklı yaşlardan, müzik türleri ve kültürlerden dünyaca ünlü on sanatçı Bryan Adams’a eşlik ediyor: Cher, Grimes, Jennifer Hudson, Normani, Rita Ora, Bohan Phoenix, Iggy Pop, Saweetie, St. Vincent ve Kali Uchis.

Gitar

Gitar

Çekimler bu yaz sadece üç gün içinde Palace Theatre ve Hollywood'daki Chateau Marmont Oteli olmak üzere Los Angeles'taki iki lokasyonda ve Capri'deki Scalinatella otelinde gerçekleştirildi.

Iggy Pop

Iggy Pop

Bryan Adams’ın sanatçıları kendilerine has özellikleriyle 12 aya yansıttığı takvim, 160'tan fazla sayfadan oluşuyor ve portreler dahil 70’i aşkın fotoğraf içeriyor.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson

Albümün kapağında da yer alan St. Vincent bir otelde uyanırken, Kali Uchis boş gününde havuz başında, Saweetie bir başka yolculuk için otelden çıkış yaparken, Cher ise kuliste görülüyor. Normani’yi ses provasından önce dinlenirken, Jennifer Hudson'ı salona gelirken, arka kapakta da yer alan Iggy Pop'u konser öcesinde, Grimes'ı kayıt stüdyosunda, Bohan Phoenix'i konser sonrası otelde ve Rita Ora'yı konserden sonra görüyoruz.

Kali Uchis

Kali Uchis

Bryan Adams fotoğraflarının hikayesini şöyle açıklıyor: “Yolda yaşanan her şeyi birkaç güne sığdırıp özetlemek son derece zor olacaktı. O nedenle ben de bazı yönlerini yansıtmaya çalıştım… Örneğin, müzisyenler çoğu zaman binanın önünü görmezler, arkasını görürler. Sahneye açılan kapıyı, kulisi, bir binanın bodrum katını görürüz… Sahneden aracın kapısına gidersiniz, oradan otel kapısına, tren veya otobüs kapısına… Kısacası pek çok kapı var ama konu her zaman seyahat etmekle ilişkili…”

Normani

Normani

Rita Ora

Rita Ora

Saweetie

Saweetie

St. Vincent

St. Vincent

 

Kaynak:mynet.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.