21 ÜLKENİN EN ÇOK DİNLENEN 21 RADYOSU, TÜRKİYE'DE BULUŞUYOR

21 ÜLKENİN EN ÇOK DİNLENEN 21 RADYOSU, TÜRKİYE'DE BULUŞUYOR

19-22 Haziran tarihleri arasında ilki gerçekleşecek Dünya Radyocular Buluşması'na, turizmin gözbebeği Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol ev sahipliği yapacak.

20 Ülkenin radyocularının, uydudan kendi ülkelerine yapacakları yayınlarla Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunacağı 1. Dünya Radyocular Buluşması'na, Türk radyoları ve radyocuları da davet edildi.

TÜRTEB Tüm Radyo Televizyon Yayıncılar Birliği tarafından, 19 Haziran'ın Dünya Radyo Günü ilan edileceği bu buluşmada yer alacak radyolar, şimdiden belirlenmeye ve temsilcilerini bildirmeye başlandı.

Türk radyocuları tarafından ağırlanacak dünya radyocuları, sektörün resmi ve önemli temsilcilerinin de katılacağı çalışma grubunda, karşılıklı tecrübe aktarımında bulunacak. Bu sene Manavgat Festivali bünyesinde gerçekleştirilecek organizasyon, her sene tekrarlanacak ve geleneksel hale getirilecek.

Türkiye'nin tanıtımına önemli bir katkıda bulunacak organizasyona davet edilen ülkeler ise şöyle:

ABD, Rusya, İngiltere, Fransa, İsveç, Norveç, Hollanda, Suriye, İran, Irak, Ermenistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Yunanistan, Makedonya, Sırbistan, İtalya, Danimarka, Suudi Arabistan, Kanada.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.