25 DAKİKADA TÜM VÜCUDA AĞRISIZ VE KALICI EPİLASYON!

25 DAKİKADA TÜM VÜCUDA AĞRISIZ VE KALICI EPİLASYON!

Medicalaser Estetik firmasının distribütörlüğünü yaptığı `?Olive Ütüleme Diode Lazer?? epilasyon cihazını ünlü manken Tuğba Altıntop ile tanıttı.

23 Mart 2013 tarihinde Lüfti Kırdar Uluslararası Kongre Ve Sergi Sarayı?nda düzenlenen Güzellik & Bakım Fuarında uzun yıllardır sektöründe öncü olan Medicalaser Estetik firmasının distribütörlüğünü yaptığı '?Olive Ütüleme Diode Lazer?? epilasyon cihazını ünlü manken Tuğba Altıntop ile tanıttı.

Medicalaser Estetik firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sarp; saniyede 15 atış yapan ve tedavide %100 sonuç veren '?Olive Ütüleme Diode Lazer?? cihazı 25 dakikada tüm vücudu ağrısız ve kalıcı epilasyon yapıyor.

'?Olive Ütüleme Diode Lazer?? cihazının sadece bir kırışık giderme ve epilasyon cihazı olmadığını bunların yanında akne tedavisinde, cilt gençleştirmede ve kılcal damar tedavisinde kullanıldığını da belirtti. Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sarp, ürüne olan talebin bir hayli fazla olduğunu ve taleplere yetişmekte zorlandıklarını söyledi.

Tuğba Altıntop tüm kadınların ortak sorunu olan istenmeyen tüylerin yok edilmesinde kullanılan '?Olive Ütüleme Diode Lazer?? Epilasyon cihazını basın önünde kendi üzerinde uygulatırken en ufak bir acı hissetmediğini belirterek '?Bilmediğiniz ürünleri kullanmayın ve her hangi bir ürün kullanırken mutlaka cildinizi temizleyin?? diyerek hemcinslerine de tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmedi.

Günlük hayatta makyaj yapmadığını sıkça belirten Tuğba Altıntop '?Benim için gerçek güzellik sadeliktir?? cümlesiyle de sadelikten yana olduğunu vurguladı.

Türkiye? de benzeri olmayan, saniyede 15 atış yapan ve tedavide %100 sonuç veren '?Olive Ütüleme Diode Lazer?? epilasyon cihazını kullanırken estetik hakkında esnek konuşan ünlü model '? Bence azı karar olmalı. Belki ilerde bende yüz gerdirme operasyonu geçirmeyi düşünebilirim?? dedi. '?Beğenmediğiniz bir yeriniz var mı? '? sorusunu '?Her yerimi beğeniyorum.?? diye yanıtladı.

Son derece keyifli olduğu görülen Tuğba Altıntop, bir yandan cihazı kullanıp diğer yandan da özel hayatından da kısaca bahsetti. Basın mensuplarını sorulanı içtenlikle yanıtlayan ünlü model eski eşi Rafet El Roman ile ilgili şunları söyledi '?Rafet? in kara kaşına, karagözüne aşık olsam bugün yine gider evlenirim. Rafet ile sevgili olmak zorunda değilim ama çocuklarım için iyi anlaşmak zorundayım.?? dedi. Her fırsatta çocuklarını ne kadar önemsediğini dile getiren Altıntop, Rafet El Roman?ın kendisinden sonraki birlikteliğinden dünyaya gelen Edvan Baray için de '?onu da kendi çocuğum gibi seviyorum.?? dedi.

Yıllardır kendisine Rafet El Roman hakkında soruları sorulmasından çok sıkıldığını belirten ünlü model, '? Benim moralimin hepsinden daha iyi olması lazım, çünkü ben iki yenidünya yetiştiriyorum. Rafet iyi bir sanatçı ve iyi bir baba. Ben de iyi bir modelim. Sonuç olarak biz hala iyi bir arkadaşız.?? dedi ve özel hayatını bugün bu cümleyle kapatmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.