25. James Bond filmi 'No Time to Die'... GALAYA KRALİYET DAMGASI!

25. James Bond filmi 'No Time to Die'... GALAYA KRALİYET DAMGASI!

Daniel Craig’in son kez 007 James Bond karakterini canlandırdığı No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) filminin galası İngiltere’de gerçekleşti. Gösterişli geceye kraliyet ailesi damgasını vururken, Düşes Kate Middleton ise kırmızı halının en çok beğenilen ismi oldu.

Yeni James Bond filmine dün gece İngiltere’de görkemli bir gala düzenlendi. 25. James Bond filmi olan No Time to Die (Ölmek İçin Zaman Yok) aynı zamanda Daniel Craig’in son kez 007’yi canlandırdığı film olma özelliğini taşıyor.

DÜNYANIN KONUŞTUĞU GALA

Başrollerini Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch’in paylaştığı 25. James Bond filmi No Time To Die (Ölmek İçin Zaman Yok) için gösterişli bir gala gecesi gerçekleşti.

Daniel Craig, efsane İngiliz ajan 007 James Bond’u bu filmle birlikte son kez canlandırmış oldu.

Filmin senaristleri arasında Neal Purvis, Robert Wade ve Cary Joji Fukunaga’nın yanısıra Phoebe Waller-Bridge de yer alıyor.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Royal Albert Hall’da gerçekleşen gösterişli gala gecesine kraliyet üyeleri Prens William, Kate Middleton, Prens Charles ve Düşes Camilla da katıldı.

Kate Middleton, tasarımcı Jenny Packham imzalı parıltılı bir elbiseyle kırmızı halının en beğenilen ismi oldu.

Düşes, 2 bin 800 sterlinlik elbisesini 290 sterlinlik Onitaa imzalı küpeleriyle tamamladı.

KRALİYET AİLESİ OYUNCULARLA SOHBET ETTİ

KRALİYET AİLESİ OYUNCULARLA SOHBET ETTİ

Kraliyet üyeleri, kırmızı halı sonrası galanın yapılacağı salonda kendilerini karşılayan filmin oyuncularıyla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Galada filmin diğer oyuncuları Ana de Armas, Lashana Lynch, Naomie Harris de hazır bulundu. Rami Malek de Prens William ile ayak üstü sohbet etti.

Filmin müziklerini yapan Finneas O'Connell ve Billie Eilish kardeşler de Prens William ve Kate Middleton ile tanışarak film üzerine konuştu.

KATE MIDDLETON’UN ELBİSESİ KAFA KARIŞIKLIĞI YARATTI

KATE MIDDLETON’UN ELBİSESİ KAFA KARIŞIKLIĞI YARATTI

İngiliz kraliyet ailesi üyelerinin uyması gereken kurallar, her zaman şaşkınlık yaratmıştı. Özellikle kadın üyelerinin seçtiği kıyafetler üzerinde çok katı kurallar bulunmaktadır. Dün gece Düşes Kate Middleton’un elbisesi ilk bakışta görenleri şaşırttı. Elbisenin transparan gibi görünüyor olması şok etkisi yarattı.

Çünkü, kraliyet üyesi kadınlarının vücut hatlarını çıplak olarak ortaya çıkaran kıyafet giymeleri yasak. Kıyafete tekrar bakıldığında ise içinde astar olduğu fark edilmekte.

Kaynak:mynet.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.