`3.Radyo Alaturka Ses Yarışması`... FİNALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI !..

`3.Radyo Alaturka Ses Yarışması`... FİNALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI !..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü`nün katkılarıyla düzenlenen `3. Radyo Alaturka Ses Yarışması`nın finali, 13 Aralık`ta `Cemal Reşit Rey Konser Salonu`da gerçekleştirilecek.

Bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün katkılarıyla, "Geçmişten Günümüze Miras" temasıyla düzenlenen ve geneleneksel hale gelen '3.Radyo Alaturka Ses Yarışması'nda şimdi final heyecanı yaşanıyor.

Türk Musikisi üslup ve tavrına uygunluk, ses rengi ve seçilen eserin zorluk derecesi gibi kriterler göz önünde bulundurularak 16 Kasım 2014 Pazar günü, Münip Utandı, Aylin Şengün Taşçı, Nihat İncekara tarafından yapılan değerlendirme sonucu bu yıl 14 şanslı aday finale katılma şansına sahip oldu.

Final 13 Aralık'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda...

'3.Radyo Alaturka Ses Yarışması' final gecesi 13 Aralık 2014 Cumartesi akşamı saat 20:00'da halka açık ve ücretsiz olarak Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşecek.

Finalde yarışmaya hak kazanan 14 şanslı aday; Nesrin Sipahi, Amir Ateş, Münip Utandı, Melihat Gülses, Umut Akyürek, Aylin Şengün Taşçı, Çiğdem Gürdal, Göksel Baktagir, Nihat İncekara, Pelin Uyanıker, Yavuz Asöcal'dan oluşan dev jüri kadrosu karşısında ve canlı sazlar eşliğinde seçmiş oldukları eserleri seslendirecekler.

Birinciye büyük ödül...

Bu yıl da yarışmanın birincisine Yavuz Burç Plakçılık'tan albüm yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.