‘3391 Kilometre’...BİR UZAK MESAFE AŞKI HİKÂYESİ!.

‘3391 Kilometre’...BİR UZAK MESAFE AŞKI HİKÂYESİ!.

Beyza Alkoç’ un bestseller olan ve yayınlandığı günden bugüne satış rakamları neredeyse 1 milyonu bulan aynı adlı romanından uyarlanan‘3391 Kilometre’ filminin tanıtımı yayınlandı.

Başrollerini son dönemin gözde genç oyuncuları Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın paylaştığı ‘3391 Kilometre’ filminin ilk tanıtımı yayınlandı.

Yeni neslin en sevilen oyuncularından Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın başrolünü paylaştığı ‘3391 Kilometre’ filminin ilk tanıtımı yayınlandı.

Film, yeni nesil Türk edebiyatının gelecek vaat eden yazarlarından Beyza Alkoç'un 15 yaşındayken yazmaya başladığı ve yayımlandığı dönemde bestseller olan, aynı adlı romanından sinemaya uyarlandı.

12 Ocak’ta gösterime girecek film, bir uzak mesafe aşkının hikâyesini anlatıyor. İzmir, 18 yaşında; ismini aldığı güzide şehrimiz İzmir’de yaşayan bir genç... Bir gece aldığı bir mesajla hayatına Ege girer ve her şey bir anda değişir.

İzleyiciyi Fransa ve Türkiye arasında, tam 3391 kilometrelik mesafelik bir aşka tanık eden film, birbirlerini görmeden ve duymadan, aylar boyunca gece gündüz konuşan; birbirlerine bu kadar uzak ama bir o kadar da yakın olan iki insanın hikâyesini konu alıyor.

Özellikle 12-25 yaş arası gençlerin heyecanla beklediği filmin ‘3391kmfilm’ adlı sosyal medya hesabına on binlerce yorum yapıldı.

Kitabın hayranları da hikâyenin her ayrıntısına hâkim;öyle ki filmin çekimleri sırasında hayranların yoğun baskı ve yorumlarıyla senaryoda olmayan ama kitapta var olan pek çok ayrıntı eklendi. Mantar pano, ışıklı battaniye, Uçak adındaki kedi gibi birçok unsur hikâyenin sıkı hayranları için filmde yerini aldı.

Yönetmen koltuğunda Deniz Enyüksek’in oturduğu, yapımcılığını Melih Dinçer’in üstlendiği ve OTTO Entertainment yapımcılığında hayata geçirilen filmin kreatif yapımcısı ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak oldu. Aşk Tesadüfleri Sever, G.O.R.A, Yahşi Batı gibi başarılı işlerin yapımcısı Böcek Films’in imzasını taşıyan filmin dağımtıcısı ise A90…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.