34. Best Model Türkiye... FİNALİSTLER BELLİ OLUYOR!

34. Best Model Türkiye... FİNALİSTLER BELLİ OLUYOR!

34. Best Model Türkiye Yarışmasının yarı final elemeleri 6 Temmuz – Salı günü Sofitel Taksim Otel’ de gerçekleşecek.

Seyircisiz, pandemi sebebiyle çok ciddi bir şekilde covid-19 önlemlerini göz önüne alarak gerçekleşecek olan yarışmanın 50 ünlüden meydana gelen jüri üyeleri salı günü saat 13:00’te başlayacak olan yarışmada en başarılı 25 kız ve 25 erkeği seçecekler.

Türkiye’nin her köşesinden katılımın olduğu yarışmaya fotoğraflarıyla ve özgeçmişleriyle yarışmaya katılan her gencin müracaatı, vücut ölçüleri ve özelliklerinin başvuru formunda yollandığı için jüri onları çok yakından tanıyarak ilk fotoğraf elemelerini yaptı.

500’ü geçen yarışmaya başvurularının içinden 250 erkek 100 genç kızın jüri huzuruna çıkmaya hak kazandıkların kararına varıldı.

Jüri üyelerimiz,  350 yarışmacının içinden Aralık ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan Best Model Of The World- Dünyanın En iyi Mankeni Yarışması’ nda Türkiye’yi temsil edecek olan kadın ve erkek model belirleyecekler.

Yarışmaya katılan gençler 3 kez jüri huzurla çıkarak finale doğru gidecekler.

Oldukça zor bir imtihandan geçerek ülkeyi temsil etme hakkını kazanacaklar.

Kurucu Başkan Erkan Özerman: “Bu ilk elemelerin gerçekleşeceği Sofitel Otel için 40 yıl sanat hayatının en güzel gecelerini geçirdiğimiz Maksim Gazinosu’nun yerine inşa edilmiş olan Sofitel Otelinde gerçekleşmesi heyecan verici” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.