4 Yüz  Grubu... "EGO SORUNUMUZ OLMADIĞI İÇİN BİZE BİR ŞEY OLMAZ"!

4 Yüz Grubu... "EGO SORUNUMUZ OLMADIĞI İÇİN BİZE BİR ŞEY OLMAZ"!

4 Yüz grubu Türkiye'nin ilk celebrity radyosu Radyo Mega'ya konuk oldu.

Yayın Yönetmeni Serkan Ünal'ın hazırlayıp sunduğu +1'de soruları yanıtlayan grup üyeleri, iddialı açıklamalar yaptı. Ego konusunun gruplar için en büyük tehlike sinyali olduğunu söyleyen 4 Yüz, kendilerinin böyle bir sorun yaşamadığını ifade etti.

Grup oluşturmanın ve onu ayakta tutmanın evlilik hayatına benzediğini anlatan grup üyeleri, Gülçin'in ayrılmasıyla yoluna 3 kişi devam eden Hepsi grubunun dağılması sorulduğunda ise, "Bizde dağılmak gibi bir şey söz konusu olamaz. Bizce gruplardaki en büyük tehlike insanların ego sorununu aşamaması... Mesela aramızdan biri, bir gün solo albüm yapmak isterse, üçümüz onun arkasında 3 Yüz olarak vokal yaparız. 4 Yüz, her koşulda sonuna kadar yoluna devam eder. Biz ego sorunu yaşayan, kompleks sahibi kişiler değiliz" diye konuştu.

Magazin gazeteciliğinin duayen ismi Aykut Işıklar da canlı yayına telefonla bağlandı. Yıllardan beri birçok grubun başlangıç ve bitiş süreçlerine tanıklık ettiğini söyleyen Işıklar, grup üyelerine "Grubun sağlıklı olması için birbirinizi çok iyi tanımanız gerekir, siz yeterince tanıdınız mı?" diye sordu. Grup üyeleri de, 4 yıldır birlikte olduklarını ve paylaşımlarının çok güçlü olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.