49. ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!

49. ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!

Televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan Türkiye'nin en uzun soluklu ödülü "Pantene Altın Kelebek Ödülleri" Cem Davran ve Çağla Şıkel'in sunumuyla sahiplerini buldu. 49. kez düzenlenen tören bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.

Bu yıl 49. kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. En iyi kadın oyuncu Yargı dizisi ile Pınar Deniz olurken en iyi erkek oyuncu ödülünü ise Salih Bademci aldı. En iyi dizi ödülü Yalı Çapkını'na giderken en iyi dizi çifti ise Aile dizisi ile Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

Bu yıl 49'uncu kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi kadın oyuncu, erkek oyuncu, yönetmen ve dizi olmak üzere birçok kategoride ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreninde en iyi kadın oyuncu Yargı dizisi ile Pınar Deniz olurken en iyi erkek oyuncu ödülünü ise Salih Bademci aldı.

Organizasyonun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne denk gelmesi sebebiyle bir farkındalığa imza atıldı. Tören, görme ve işitme kaybı bulunan bireyler için ilk kez sesli betimlemeler ve simultane işaret dili çevirisi ekran geldi.

EN İYİ KADIN OYUNCU

Perihan Savaş, en iyi kadın, erkek ve dizi ödülü sahiplerini duyurdu. "En İyi Kadın Oyuncu" Yargı dizisi ile Pınar Deniz oldu.

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ ERKEK OYUNCU

Dilek Taşı, Terzi ve Kulüp isimli dizilerindeki performansıyla "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü Salih Bademci aldı.

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ DİZİ

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi "En İyi Dizi" ödülüne layık görüldü.

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ DİZİ ÇİFTİ

Nebahat Çehre "En İyi Dizi Çifti"ni duyurdu. Aile dizisi ile ödülü Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ aldı.

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

YILDIZI PARLAYANLAR

"Yıldızı Parlayanlar" ödülüne ise Özge Yağız, Sıla Türkoğlu, Simay Barlas, Caner Topçu layık görüldü.

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

KOMEDİ KATEGORİSİNDE ÖDÜLLER

"En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu" ödülü Güzel Günler dizisiyle Ecem Erkek'e, "En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu" ödülü Ayak İşleri dizisiyle Çağlar Çorumlu'ya gitti. "En İyi Komedi Dizisi" ise Güldür Güldür Show seçildi.

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

ROMANTİK KOMEDİ KATEGORİSİNDE ÖDÜLLER

"En İyi Romantik Komedi" dizisi kadın ve erkek oyuncu ödülleri belli oldu. Ödülü Melis Sezen verdi. "En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu" ödülü Hafsanur Sancaktutan'a, "En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu" ödülü ise Kerem Bürsin'e gitti. "En İyi Romantik Komedi Dizisi" ise Ya Çok Seversin dizisinin oldu.

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

EN İYİ ÇOCUK OYUNCU

"En İyi Çocuk Oyuncu" ödülünü Rana Denizer takdim etti. "En İyi Çocuk Oyuncu" ödülünü Ada Erma kazandı.

49. Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

MÜZİK ÖDÜLLERİ

"Yaşam Boyu Başarı" ödülü Nükhet Duru'ya, "En İyi Arabesk Müzik Kadın Şarkıcı" ödülü Derya Bedavacı'ya, "En İyi Arabesk Müzik Erkek Şarkıcı" ödülü Hakan Altun'a, "En İyi Kadın Şarkıcı" ödülü Melike Şahin'e, "En İyi Erkek Şarkıcı" ödülü Edis'e, "En İyi Rapçi" ödülü Blok3'e, "En İyi Müzik Grubu" ödülü Madrigal'e, "En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı" ödülü Semicenk'e, "Yılın Şarkısı" ödülü ise Semicenk ve Doğu Swag'a verildi.

PROGRAM ÖDÜLLERİ

"En İyi Spor Programı" Bein Süper Lig, "En İyi Yarışma" MasterChef Türkiye, "En İyi Gündüz Kuşağı Programı" Esra Erol'da, "En İyi Kadın Sunucu" Müge Anlı, "En İyi Erkek Sunucu" Kenan İmirzalıoğlu seçildi.

"Azerbaycan'ın Parlayan Yıldızı" ödülüne ise Necibe Ahmedi, Kemale Piriyeva, Samire Efendi layık görüldü.

"En İyi Yönetmen" Kızılcık Şerbeti dizisiyle Ketche, "En İyi Senarist" ise Kızılcık Şerbeti dizisiyle Melis Civelek ve Zeynep Gür oldu. Öte yandan "En İyi İnternet Dizisi" ödülü Kulüp'e, "En İyi Magazin Programı" ödülü Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa'ya, "En İyi Influence/Youtuber" ödülü Berfu Yenenler'e, "En İyi Dijital İçerik" ödülü ise Konuşanlar programını sunan Hasan Can Kaya'ya verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.