4N1K 2... GALA YAPTI, FANLAR AKIN ETTİ!..

4N1K 2... GALA YAPTI, FANLAR AKIN ETTİ!..

Yılın merakla beklenen gençlik filmi “4N1K 2” gala yaptı, fanlar akın etti.

İlki gişede büyük başarı yakalayan fenomen hikaye “4N1K”nın hasretle beklenen devam filmi, Kanyon Avm Cinemaximum Sinemaları’nda görücüye çıktı.

Fuaye alanı, saatler öncesinden tıka basa doldu. Başta kitabın yazarı Büşra Yılmaz olmak üzere alana gelen her oyuncu, sevinç çığlıkları ve göz yaşları içinde karşılandı. 

“KİMSEYİ GÖRMEDİK BİZ SENDEN DAHA GÜZEL” 

Fanlarıyla bol bol fotoğraf çektiren oyuncular, sevenlerinin hep bir ağızdan seslendirdiği Duman’ın “Kimseyi Görmedim Ben Senden Daha Güzel” şarkısıyla uğurlandı.

Fanları Büşra Yılmaz’a “Büşü anne seni çok seviyoruz” diyerek sevgi gösterisinde bulundu. Oyunculardan Cihan Şimşek de fanlarına çiçek verdi.

İŞTE GALADAN ÇOK İLGİNÇ ANLAR;

 7’DEN 77’YE HERKES ÇOK EĞLENECEK! 

Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş, Deniz Özerman ve Berke Bük basınla buluşarak heyecanlarını paylaştı.

Oyuncular, ilkinden çok daha hareketli çok daha renkli bir film yaptıklarını söylediler. Gözde Mutluer de “Yine çok güzel bir film yaptık ve filmimiz yaş sınırı almadı.

7’den 77’ye herkesi sinemaya bekliyoruz” diyerek sevenlerine müjde verdi.  

TURNEYE ÇIKIYORLAR!  

Film ekibi 5 Mayıs Cumartesi günü Ankara, 6 mayıs Pazar günü İzmir ve 12 Mayıs Cumartesi günü de Antalya’da sevenleriyle buluşacak.  

Günümüz gençlik edebiyatının çok satan kitabı 4N1K’ ikinci sinema filmiyle iyi kalpli çete tekrar beyazperdede. 

Senaryosu Deniz Coşkun tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu ve başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş gibi genç jenerasyonun popüler oyuncularının üstlendiği “4N1K 2” filmi, 4 Mayıs’ta sinemalarda.

4N1K2, Fabrika Yapım/Öner Arslanel ve FOX’un ortak yapımı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.