5 YIL GENÇLEŞMEK MÜMKÜN!

5 YIL GENÇLEŞMEK MÜMKÜN!

Ameliyatsız yüz germe işlemi ile görüntünüzü 3-5 yıl korumak artık mümkün!

Bilimdeki ilerlemenin güzellik sektörü üzerindeki etkisi de kaçınılmaz oluyor. Vücudun daha iyi tanınması ile cilde yapılabilen işlemler de daha net bilinmeye başlanıyor. "Ameliyatsız yüz germe" olarak da bilinen Ribbon Lifting son zamanlarda birçok kişi tarafından tercih edilmeye başlandı.

Yaş ilerledikçe cilt yavaş yavaş gerginliğini yitirmeye başlar. Yanaklarda hafif çökmeler, boyun ve gıdı bölgesinde sarkmalar kendini göstermeye başlar. Bu tip durumlarda genellikle dünyada ameliyatsız yüz germe tekniği uygulanır.

Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için, Transmed Kliniği Doktoru Dr. Serkan Dinar'a bu tekniğin nasıl uygulandığını soruyoruz: "Ameliyatsız yüz germe tekniği ile kısa sürede başarılı sonuçlar alınabiliyor. Teknikler askı ve ataç kullanılarak yapılmaktadır. Özellikle ataç tekniği ile yapılan girişim yanak bölgesi ve boyunda başarılı sonuçlar göstermektedir. Yapılan işlem sonrasında ilk gün gerginlik ve şişlik hissedilebilir. Ancak ödemin çözülmesi ile birlikte 3 günlük bir süre içinde dokular yeni yerleri ile kaynaşmaktadır."

Ameliyatsız yüz germe işlemi lokal anestezi ile yapıldığı için daha çok tercih edilmektedir. Konu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Transmed Kliniğinde ücretsiz konsultasyon talep edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.