7.Koğuştaki Mucize...İLK DEFA AYNI ZAMANDA VİZYONDA!

7.Koğuştaki Mucize...İLK DEFA AYNI ZAMANDA VİZYONDA!

Kuşağının en başarılı oyuncularından Aras Bulut İynemli’nin başrolde olduğu ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi, vizyonuna günler kala önemli bir “ilk”e imza atıyor.

11 Ekim’de Türkiye’de vizyona girecek olan film, aynı anda Ortadoğu’da da sinemaseverlerle buluşacak.

Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği, Aras Bulut İynemli’nin başrolünde olduğu ve kendisine zengin bir oyuncu kadrosunun eşlik ettiği ‘7. Koğuştaki Mucize’nin vizyonu için geri sayımda sona yaklaşıldı.

Film, yakın zamanda sinema filmleri veritabanı sitesi Box Office Türkiye’de yaklaşık 4 milyon görüntülenmeye sahip son dönemlerin en çok izlenen tanıtımıyla bir rekor kırmıştı.

Şimdiyse büyük bir “ilk”i gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 11 Ekim’de vizyona girecek olan film, aynı anda Ortadoğu coğrafyasında da sinemaseverlerle buluşacak.

‘7. Koğuştaki Mucize’, bu atılımıyla Ortadoğu’da Türkiye’yle aynı anda gösterimde olan ilk Türk filmi unvanını kazanacak.

Süpervizörlüğünü Özge Efendioğlu’nun yaptığı, senaryosunu Kubilay Tat’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in yer aldığı ‘7. Koğuştaki Mucize’, 11 Ekim’de seyircilere, hafızalarından uzun yıllar silinmeyecek, umudu kalbine yerleştirdiği bir baba kız ve adalet mücadelesi hikayesini paylaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.