7’den 77’ye Barış Manço Şarkıları...ESENYURT MÜZİKLE COŞTU!

7’den 77’ye Barış Manço Şarkıları...ESENYURT MÜZİKLE COŞTU!

Barış Manço 'nun efsane olmuş şarkılarını seslendiren koro ve orkestra salondaki izleyicileri kendilerine hayran bırakarak unutulmaz bir gece yaşattı.

Esenyurt’da bir ilk olan  Fahir ilkel Ortaokulu koro öğrencileri öğretmenleri ve anasınıfı öğrencilerinin yer aldığı 85 kişilik koro ile orkestrada okul müzik öğretmenlerinden Serkan Batı ve Şeref Dedeoğlu nun da bulunduğu  ve koro şefliğini Gülendam Doğanay’ın yaptığı “7’den 77’ye Barış Manço Şarkıları Konseri düzenledi.

İlçe milli eğitim  müdürü Paşali Beşli, okul müdürleri ve velilerin de yoğun katılımıyla gerçekleştirilen konserde 500  kişilik salonda izleyiciler yer bulmakta zorlandılar.

Okul müdürü  Orçun Yılmaz "Türk toplumuna medeniyet köklerinden beslenip eserler bırakmış ve 7’den 77’ye milletinin kalbinde taht kurmuş  olan kıymetli sanatçımız Barış   Manço’yu hem yad etmek hem de yeni nesillere unutturmamak amacıyla bu kıymetli  çalışmayı ortaya koyan tüm öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Koro şefi  Gülendam Doğanay "Barış Manço 'nun 77.yaş  doğum günü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz  konserde öncellikli amacımız  müziğin  her yaşta  yapılabilir olduğunu gösterip, birlik ve beraberlik duygusunu çocuklarımıza kazandırmaktı.

Dünün  küçükleri  bugünün  büyükleri olan öğretmenlerimizle   çocukların Barış abisi Barış Manço’nun  eserlerini günümüz küçüklerine  de öğretip usta sanatçımızın eserlerini  nesiller boyunca  öğretmektir." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.