ABD'li şarkıcı Aaron Carter... EVİNDEKİ KÜVETTE ÖLÜ BULUNDU!

ABD'li şarkıcı Aaron Carter... EVİNDEKİ KÜVETTE ÖLÜ BULUNDU!

Aaron Carter, cumartesi günü Los Angeles yakınlarında evinde ölü bulundu. LA County Şerif Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre saat 11:00 civarlarında bir yardım çağrısı alındı. Carter, 1997 yılında henüz 9 yaşındayken "çocuk yıldız" olarak şöhrete kavuşmuştu.

Çocuk yıldız olarak ünlenen ABD'li şarkıcı Aaron Carter'ın cansız bedeni eve gelen temizlikçi tarafından su dolu küvette bulundu.

34 yaşındaki şarkıcı Aaron Carter ölümüyle sevenlerini yasa boğdu.

LA County Şerif Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre saat 11:00 civarlarında Carter’s Lancaster, California’da bir yardım çağrısına cevap vermişler. 

"ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR"

Aaron Carter’in Temsilcisi NBC News’e yaptığı açıklamada "Bugün Aaron Carter'ın vefatını doğrulamak için son derece üzgün ve şoke olduk.

Şu anda ölüm nedeni araştırılıyor. Aileye zaman vermenizi rica ediyoruz ve müsait olduklarında daha fazla bilgiye sahip olacaklar.

Gelen sevginin yoğunluğunu ifade edemeyiz” dedi.

ŞİZOFRENİ TEŞHİSİ KONULMUŞ

Ağabeyi Nick Carter'ın müzik grubu Backstreet Boys ile turnelere katıldıktan sonra rap müziğe yönelen Carter'ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Son yıllarda uyuşturucu bağımlılığı ortaya çıkan Carter, çoklu kişilik bozukluğu, manik depresyon, anksiyete ve şizofreni teşhislerinin konulduğunu söylemişti.

OĞLUNUN VELAYETİNİ ALMAYA ÇALIŞIYORDU

Çok kez rehabilitasyon merkezlerine gittiğini açıklayan Carter'ın oğlu Prince'in velayetini almaya çalıştığı da belirtildi.

ÜNLÜLER MESAJ PAYLAŞTI

Carter'la aynı dönem şöhrete kavuşan Hilary Duff, Carter'ın "kesinlikle köpüren bir çekiciliği" olduğunu söyledi.

One Tree Hill yıldızı Tyler Hilton ise ölüm haberlerinin "kalp parçalayıcı" olduğunu söyledi.

ÇOCUK YAŞTA YILDIZ OLDU

Nick Carter’in küçük kardeşi olan Aaron Carter, Bacakstreet Boys grubundan “Aaron’s Party”, "I Want Candy," "That's How I Beat Shaq” gibi hit şarkılarla tanınıyordu.

İlk albümü çıktığında daha çocuk ünlü olan Aaron Carter, kısa sürede Nickelodeon ve Disney Channel’da rol almaya başladı.

Hilary Duff ile iki yıllık bir ilişkiye başladığında, Lizzie McGuire’da konuk oyuncu olarak rol aldı.

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.