Acil Aşk Aranıyor... NİSAN VE SİNAN ARASINDAKİ İPLER GERİLİYOR !

Acil Aşk Aranıyor... NİSAN VE SİNAN ARASINDAKİ İPLER GERİLİYOR !

Yapımcılığını Med Yapım`ın üstlendiği `Acil Aşk Aranıyor`, 5 Nisan Pazar akşamı 4. bölümüyle Show TV`de seyircisiyle buluşacak...

Pazar ekranının en neşeli dizisi “Acil Aşk Aranıyor”, bu hafta hem komedi hem de romantizm rüzgarları estirecek! Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği “Acil Aşk Aranıyor”, bu akşam yeni bölümüyle Show TV’de izleyicilerle buluşacak.

Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin süpervizörlüğünü ise, Merve Girgin üstleniyor.

“Acil Aşk Aranıyor”’un dördüncü bölümünde; Yarım kalan akşam yemeğinin ardından Sinan, Nisan’ı hızla gelen bir arabanın altında kalmaktan kurtarmıştır. Bu sırada Nisan’ın yaptığı itiraf Sinan’ı şaşırtsa da Nisan durumu kendince toparlamaya çalışır.

Akabinde popstar Ecemsu’nun ses kısıklığı problemiyle hastaneye gelişi tüm hastaneyi bir festival havasına sokarken, Sinan ve Nisan arasındaki iplerin gerilmesine neden olur. Nisan istemeden bir dizi yanlış anlaşılmaya sebep olunca işler iyiden iyiye sarpa sarar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum