Acun Ilıcalı... AĞIR KONUŞTU, YARIŞMADAN GÖNDERDİ!

Survivor 2023'ün yeni bölümünde yine tansiyon yükselecek. Ada konseyinde bir hayli sinirli görünen Acun Ilıcalı, bir yarışmacının diskalifiye edildiğini açıkladı.

Survivor 2023'te ünlüler ve gönüllüler takımı, 9 Nisan Pazar akşamı haftanın ikinci dokunulmazlık oyununa çıktı. Oyunu kazanan dokunulmazlığın yanı sıra yemek ödülünü de elde etti.

Kadınlar müsabakasını kazanan gönüllüler oldu. Erkekler yarışını da mavi takım aldı ve dokunulmazlık gönüllülerin oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı gönüllüler takımından Gizem seçiilmişti.

İkinci aday olarak da ünlüler takımından Buse seçildi.

"MEŞALENİ ALMADAN AYRILABİLİRSİN"

Öte yandan yarışmanın 65. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Survivor'da yine aksiyon dolu bir bölüm ekrana gelecek. 65'inci bölüm konseyinde gerilim had safhaya çıkacak. 

Acun Ilıcalı'nın bir yarışmacıya sert sözleri yeni bölüme damga vuracak ve yarışmacı diskalifiye edilecek. Şimdi o isim yoğun şekilde merak ediliyor.

SURVIVOR'DA KİM DİSKALİFYE OLDU?

Survivor 65. bölümde Acun Ilıcalı "Bugün yaşanan olay bana göre Survivor'da çok çok nadir göreceğimiz bir olay oldu" diyerek fitili ateşlerken sözlerinin devamında "Çok teşekkür ediyoruz.

Survivor'a da renk kattın, şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin." dedi. Fakat bu isim ekranlara gelmedi. Bu akşamki bölümle birlikte bu yarışmacı ortaya çıkacak.

ACUN ILICALI'DAN SERT SÖZLER

Acun Ilıcalı'nın 65. bölümde yaptığı açıklama şöyle:

Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim mesela biliyor musun? Bugün yaşanan olay bana göre Survivor'da çok çok nadir göreceğimiz bir olay. Bencil olmamak zorundasın. Kendini düşünemezsin öyle.

Sen başkaları için bir şey yapan bir insan mısın genelde, nasıl birisindir? Ama bir şey kaçırmışım. Kendime ders vermeyi kaçırmışım.

O arkadaki meşalen var ya! Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a da renk kattın, şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin.

 

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.