Acun Ilıcalı: "BEN OLSAM SURVİVOR'A KATILMAM"

Acun Ilıcalı: "BEN OLSAM SURVİVOR'A KATILMAM"

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence ve foto muhabiri Ayhan Yıldız, final için Kıbrıs’a gitti. Üç gün üç geceyi yarışmacıların arasında geçiren ikili, Acun Ilıcalı’dan yarışma sonrası finalistlere herkesle konuştu.

1
10

Bir köşeye çekilip izlemek dururken programı sundunuz... Siz çok hırslı bir adam mısınız?

görüntülenme:46.418

Survivor benim favori programım ve onun içinde olmayı istiyorum. Çünkü küçüklüğümden beri oyun oynayarak sonra da oyun oynatarak bu noktalara geldim. Maddi olarak sunuculuk yapmaya hiç ihtiyacım yok. Ama bu olayı yaşayıp hissetmem lazım. Bunun da ekrana yansıdığını düşünüyorum. Şimdi de oynattığım oyunun ortasında olmak benim için büyük zevk.

2
10

Dominik ve Türkiye arası her hafta gidip geldiniz. Jetlag’ın dibini gördünüz mü?

Uçma zehirlenmesine yaklaşık 12 yıl önce ‘Acun Firarda’da yakalandım. Bütün dünyayı dört tur döndükten sonra artık uçmak benim için bir insanın taksiye binmesiyle aynı şey. Sen bir taksiye binerken ne hissediyorsan, ben de uçağa binerken onu hissediyorum.

 
 
 
 
 
3
10

Survivor sizin projeniz olmasa ve size teklif gelse katılır mıydınız?

Katılamam. Çünkü o şartları ben kaldıramam. Belli oyunlarda başarılı olabilirim ama bu şartlara uygun değilim ve uygun olmayanların da katılmamasını tavsiye ediyorum.

4
10

Sizi bu yarışmada en şaşırtan ne oldu?

Oylamalardaki değişkenlik. Çok baskın karakter olduğu için ileri çıkan çok yarışmacı oldu ve bu da oylamanın seyrini çok değiştirdi.

5
10

Yarışmacılar çok açken sizin ödülleri göstermek için karşılarında yemek yemenizi eleştirenler oldu...

O bir Survivor klasiği. Tabii orada ben durumdan zevk almıyorum ama yarışmacıların yemeği gördüğü zaman motivasyonu beşle çarpılıyor.

6
10

Kavgaların ve atışmaların reytinge olumlu yansıdığı doğru mu?

Buna inanmıyorum. En sakin Survivor’ımız bile yüksek reyting aldı. İnsanlar fikrini söylemeli. Ama kavga limiti aştığında her zaman müdahale ettim.

7
10

Ekranda izleyiciler kendini parçalarken siz nasıl sakin kalıyorsunuz?

Yapı itibariyle kontrollüyüm. Sinirlerimi de iyi kontrol ederim.

8
10

Survivor bu sezon ekradanki dizileri yerle bir etti. Neden bu kadar sevildi?

Çünkü kana karıştı. Kana karışınca da bünye başka programı kabul etmedi. Son 20 programımızda 20 kez birinci oldu. 20 kez birinci olan bir programı, ne Türkiye ne de dünya görmüştür.

9
10

Survivor Allstar’dan insana dair nasıl bir ders çıkardınız?

Her Survivor’dan biraz ders çıkardım ama Allstar’dan aldığım dersler bu işin üniversitesi gibi oldu. Çünkü her Survivor’ın en iz bırakanları burada ve aylar boyunca büyük bir mücadele verdiler. Her Survivor’da yeni insanlar tanırken bu sefer tanıdığımız insanların karakterlerinin analizi gibiydi.

10
10

Nedir peki çıkan sonuç?

İnsanlar zorlukla mücadeleyi seviyor. Ve eğer başarılılarsa zorluk onlar için hiçbir şey ifade etmiyor. Survivor’dan aldığım izlenim başarının insan motivasyonu üzerindeki etkisi. Bu biraz hayatımın da özeti. Ben de çok zor şartlarda, mücadeleler verdim. Baktığımda başarı geldiği zaman motivasyonun artığını gördüm.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.