Acun Ilıcalı... EN KÜÇÜK KIZIYLA HASRET GİDERDİ!

Acun Ilıcalı... EN KÜÇÜK KIZIYLA HASRET GİDERDİ!

Acun Ilıcalı'nın en küçük kızının annesi Şeyma Subaşı Instagram'da Acun Ilıcalı ve Melisa'nın Survivor All Star parkurlarında oyun oynarken ki karelerini paylaştı.

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı ile kızı Melisa'nın Survivor'daki fotoğrafının yanına şu notu yazdı;
"SAKİN SAKİN Acun sadece Melisa'nin babasi BUKADAR! Rekax, telas yok heyecan yok. Hemde baya baya ilgili ve cook iyi bir baba! Melisa'da her kiz cocugu gibi babasina hasta, asik bir bebek! "

Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile birlikte Acun Ilıcalı'yı Dominik Cumhuriyeti'nde bir an olsun yalnız bırakmıyor. Survivor All Star 2015 çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı için Miama'deki evinde kalan Subaşı, Acun Ilıcalı ile sık sık bir araya geliyor. Şeyma Subaşı kızı ve babasının Survivor All Star çekim sahasında oyun oynarken ki hallerini kareleyip sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmedi.
 
Şeyma Subaşı'nın sosyal paylaşım sitesinden paylaştığı bu fotoğraf da kısa sürede binlerce beğeni aldı. Instagram hesabından sık sık tatil fotoğraflarını paylaşan Subaşı, son olarak Ilıcalı ve kızının birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Fotoğrafta Acun Ilıcalı'nın bir hayli mutlu olduğu görülüyor.
 
Kızı Melisa ile Miami’de Survivor’ın bitmesini bekleyen Şeyma Subaşı, Türkiye’den gelen arkadaşları ile Formula E yarışlarını izlemek için küçük kızını babasının yanına bıraktı. Küçük Melisa yarışlar bitene kadar Dominik’te Acun Ilıcalı’nın yanında kaldı. Şeyma Subaşı, Formula E yarışlarını adım adım takip edip, izlenimlerini Instagram hesabından paylaştı.

YAKIN OLMAK İÇİN MIAMI’DE

Şeyma Subaşı, sevgilisi Acun Ilıcalı’nın Survivor yarışması için Dominik Cumhuriyeti’ne gitmesiyle birlikte ona yakın olmak için kısa süre sonra kızı Melisa ile birlikte Miami’ye gitmişti. Ünlü televizyoncu, yarışmalardan fırsat buldukça Miami’ye gelip Subaşı ve kızı Melisa ile zaman geçiriyordu.
 
DOMİNİK’E GÖTÜRDÜ

Geçtiğimiz hafta Şeyma Subaşı’nın Türkiye’den misafirleri Miami’ye gitmiş. Subaşı, arkadaşlarıyla birlikte Long Beach’teki Formula E yarışlarını izlemek ve birkaç gün tatil yapmak istemiş ve kızı Melisa’yı da Dominik’e babasının yanına bırakmış.

"

Kaynak:www.bugün.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.