Acun Ilıcalı... İSYAN ETTİ; 'ZARAR EDİYORUM!'

Acun Ilıcalı... İSYAN ETTİ; 'ZARAR EDİYORUM!'

İngiltere’de sahibi olduğu Hull City futbol kulübünün bir etkinliğinde konuşan Acun Ilıcalı isyan etti.

İngiltere’de sahibi olduğu Hull City futbol kulübünün bir etkinliğinde konuşan Acun Ilıcalı, yasa dışı internet TV hizmeti (IP TV) yüzünden Exxen'de üyelik ücretlerinin yüksek olduğunu dile getirdi.

Ilıcalı, "Korsan yayıncılık biterse abonelik ücretleri yarın dörtte bir düşer” ifadelerini kullandı.

Sahibi olduğu dijital yayın platformu Exxen’de Şampiyonlar Ligi maçlarını da yayınlayan Ilıcalı ayrıca Türk futbolunun gelişmesi için korsan yayıncılığın önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Acun Ilıcalı şöyle devam etti: "Türk futbolunun gelişmesini istiyorsak tek bir çözüm var, korsan yayının bitmesi gerek. IP TV işinin önüne geçilmeli."

Foto - Acun Ilıcalı isyan etti: Zarar ediyorum, bunun yapılması şart

'Bu ülke futbol olarak çok zorlanacak. Anadolu takımlarının geleceğiyle ilgili kaygı içindeyim. İngiltere’de 200 milyon pound Premier Lig takımlarının aldığı para, Championship takımları bizim şampiyondan çok kazanıyor. Dört büyüklerin gişe ve sponsor gelirleri var. Bu sayede ekonomiyi hala koruyabiliyorlar.'

"Exxen olarak 25-30 milyon dolara Şampiyonlar Ligi aldık. Şampiyonlar Ligi’ni yayınladığımız için zarar ediyoruz, umurumda değil, paraya konsantre değilim. Abone sayısı artarsa ücretler düşer. Bunun başka yolu yok."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.