Acun Ilıcalı... JEST YAPTI AMA GALATASARAYLILARIN GÖNLÜNÜ ALAMADI!

Acun Ilıcalı... JEST YAPTI AMA GALATASARAYLILARIN GÖNLÜNÜ ALAMADI!

PSV Eindhoven-Galatasaray maçı 21 Temmuz Çarşamba akşamı 22.00'de TV8'de şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak. Her fırsatta çok koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Acun Ilıcalı, maçı Exxen'de yayınlamamasına rağmen GS taraftarının tepkisinden kurtulamadı.

Galatasaray, 21 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi yolunda ilk karşılaşmasına çıkacak. Kritik maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarlara müjdeli haber geldi. Aslan'ın Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda PSV ile oynayacağı karşılaşma TV8'den şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

TARAFTARLAR MAÇI ŞİFRESİZ İZLEYECEK
TV8 karşılaşmanın yayıncısı olduğunu dün akşam Masterchef yayınlanırken alt bant olarak duyurdu.

TV8'in sosyal medyadan yapılan açıklamasında da, "Avrupa Fatihi Galatasaray Şampiyonlar Ligi yolundaki ilk mücadelesine çıkıyor! UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Ön Eleme Turu 'PSV Eindhoven - Galatasaray' karşılaşması Çarşamba 22.00'de canlı yayınla TV8'de!" ifadelerine yer verildi.

GS TARAFTARI YİNE DE TEPKİ GÖSTERDİ
Her fırsatta çok koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Acun Ilıcalı, maçı Exxen'de şifreli yayınlamamasına rağmen GS taraftarının tepkisinden kurtulamadı. Çünkü Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde  Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferinde etkin rol almış, buna da Galatasaray taraftarı tepki göstermişti.Ayrıca Ilıcalı, Fenerbahçe için yardım kampanyaları düzenlemiş ve bunu da canlı olarak ekranlara getirmişti...

Acun Ilıcalı'nın PSV Eindhoven-Galatasaray maçını şifresiz yayınlayacak olması da, Galatasaray taraftarının o dönemden gelen tepkisini dindirmedi.  Dün gece bazı Galatasaray taraftarları Twitter'de örgütlenerek tepkisini gösterirken, çoğunluk ise maçın şifresiz olmasına sevindi...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.