Acun Ilıcalı - Merve Büyüksaraç...İKİSİ DE 'DAVAYI BEN KAZANDIM' DİYOR!

Acun Ilıcalı - Merve Büyüksaraç...İKİSİ DE 'DAVAYI BEN KAZANDIM' DİYOR!

Acun Ilıcalı, 'Adada yapım ekibi bize yemek veriyordu' diyen Merve Büyüksaraç’a açtığı davayı kazandığını söylemişti. Konu hakkında ilk kez konuşan güzel manken, “İddialarımı mahkemede kanıtladım, davayı ben kazandım” dedi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığı ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor adlı yarışma programından ayrıldıktan sonra "Adada yapım ekibi bize yemek veriyordu" diyen Merve Büyüksaraç'a Ilıcalı tarafından açılan 500 bin liralık dava geçtiğimiz aylarda sonuçlanmıştı.

Ilıcalı canlı yayında davayı kendisinin kazandığını söylemişti. Ancak durumun öyle olmadığı ortaya çıktı.

Önceki gün İstanbul Nişantaşı'nda bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Merve Büyüksaraç, gazetecilere açıklama yaptı.

Ünlü manken, davayı Acun Ilıcalı'nın değil kendisinin kazandığını söyledi. Ilıcalı için "Yalancı" diyen Büyüksaraç, sözlerini şöyle sürdürdü:

'HUKUKEN HATALI'

Acun Bey bana 500 bin liralık dava açtı. 475 bin liralık kısmı mahkeme beni haklı bulduğu için reddedildi.

25 bin TL kalan tazminatı da öyle 'Kazandım' gibi söylüyor ama genel hukuktan dolayı aldı. Söylediğim her şeyi mahkemede kanıtladım.

Yemeğinden tutun, SMS'ine kadar. Noter sonucu dedikleri sonuçları da kanıtladım. İstediğimiz görüntüleri mahkemeye sunmadıkları için mahkeme beni haklı buldu.

Sanki ben ona parayı ödedim de beyefendi canlı yayınlara çıkıp konuşmaya bayılıyor.

Yalan bir açıklama yapıyor, hukuken hatalı. Gerekçeli karar daha yeni yazıldı. Dava Yargıtay'a taşınabilir, böyle bir aşamadayken çıkıp 'Kazandım' demesi yalanc

Kaynak:Yeni Asır / Tarhan Abdullahoğulları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.