Acun Ilıcalı... SEVGİLİSİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI, TESADÜFÜN BÖYLESİ!

Acun Ilıcalı... SEVGİLİSİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI, TESADÜFÜN BÖYLESİ!

Medya patronu Acun Ilıcalı, 22 yaşına giren sevgilisi Çağla Altunkaya'nın doğum gününü Instagram hesabından aşk dolu paylaşımla kutladı. Ayrıca, Çağla Altunkaya ve Şeyma Subaşı'nın doğum günlerinin aynı tarihte olması da dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı ile olan evliliğini bitirdikten sonra Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı sevgilisinin 22'inci yaş gününü sosyal medya hesabı Instagram üzerinden kutladı.

AŞK DOLU SÖZLER

acnilicali-caglaaltunkaya-paylasim.jpg

Ayça Çağla Altunkaya ile pozunu paylaşıp aşk dolu paylaşım da bulunan Acun Ilıcalı, "Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelerin olsun.

Güzel kalbin bana mutluluk vermeye devam etsin" yazdı. Ilıcalı, paylaşımın altına gülücük koymayı ihmal etmedi.

ÇAĞLA, ŞEYMA'YLA AYNI GÜN DOĞMUŞ

Çağla Altunkaya ve Şeyma Subaşı'nın fiziksel benzerliklerinin yanı sıra doğum günlerinin aynı tarihte olması da sosyal medyada dikkat çekti.

İlişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden 52 yaşındaki medya patronu, sevgilisinin bu özel gününde bir fotoğraf paylaştı.

“KALBİN BANA MUTLULUK VERMEYE DEVAM ETSİN”

Birlikte oldukları bir kareyi takipçilerinin beğenisine sunan Ilıcalı, altına da “Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelerin olsun. Güzel kalbin bana mutluluk vermeye devam etsin :)” notunu düştü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.