Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı... BOŞANMANIN SEBEBİ İHANET Mİ?

Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı... BOŞANMANIN SEBEBİ İHANET Mİ?

Büyük aşkla evlenen çiftin boşanma sebebine ilişkin resmi bir açıklama yapılmış değil. Magazin kulislerinde birbirinden çılgın iddialar dolaşıyor.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı çiftinin evliliğin bitmesinde ise birçok nedenin olduğu konuşuluyor.

Bunlardan biri de Twitter'dan çıktı. Gelinim Olur Musun yarışmasında tanınan Sinem Umaş, Twitter hesabından, "Şeyma Subaşı aylar önce Çağatay Ulusoyla bir mekanda eğlenip sonra evine gitmişler ve kameralara yakalanmışlardı.

Acun bu haberi asla yayınlatmadı ben de şaşırmıştım oha neden boşamıyor diye.

Acun da bu sırada Defne Samyeli'nin kızına Londra’da ev almış. Vallahi billahi rezillik" şeklinde bir iddia ortaya attı.

Deren Talu'dan olay ilişki açıklaması Acun Ilıcalı ev almış deniyordu

İŞTE ACUN'UN BOŞANMA AÇIKLAMASI;

 

 

DEREN TALU DA İDDİALARA CEVAP VERDİ

Acun Ilıcalı hakkında sosyal medyada Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'yla aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. O iddialara Deren Talu da sosyal medya hesabından cevap verdi.


Acun Ilıcalı'dan ilk açıklamaDeren Talu,

Acun Ilıcalı'nın annesiyle babasının arkadaşı olduğunu söyleyerek iddiaları yalanladı. Talu, "Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz" dedi.

SOSYAL MEDYADA ŞEYMA SUBAŞI İDDİASI

Öte yandan sosyal medyada Şeyma Subaşı'yla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada konuşulanlara göre Şeyma Subaşı, Çağatay Ulusoy ile aşk yaşıyor.

Bu iddiayı, Çağatay ve Şeyma'nın yaptığı paylaşımlara dayandıranlar var. Buna göre Çağatay'ın vücudundaki "But without the dark we’d never see the stars (Karanlık olmasa, yıldızları hiçbir zaman göremezdik)" yazılı dövmedeki mesajı Şeyma Subaşı da bir fotoğrafında paylaştı.

Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

Acun Ilıcalı'dan ilk açıklama

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.