Acun Ilıcalı... 'SURVİVOR'A GELMEMESİ ÇOK YAZIK OLACAKTI!'

Acun Ilıcalı... 'SURVİVOR'A GELMEMESİ ÇOK YAZIK OLACAKTI!'

Nisa Bölükbaşı'nın tartışmalı 'All Star' şampiyonluğu sonrası bu sezon yeniden 'ünlüler gönlüllüler' formatı ile ekranlarda olan 'Survivor 2023'te büyük final için geri sayım başladı. Haftanın üçüncü eleme adayının belirlendiği ada konseyine, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın itirafı damga vurdu.

TV8'in fenomen yarışmacı Survivor 2023, 29 Mayıs Pazartesi akşamı bireysel dokunulmazlık mücadelesine sahne oldu. Final mücadelesinde iddialı yarışmacılar Özgür etik ile Osman Can karşı karşıya geldi.

İlk oyunu Özgür, ikinci oyunu Osman Can, üçüncü oyunu Özgür, dördüncü oyunu Osman Can; beşinci, altıncı ve yedinci oyunu Özgür kazandı. 5-2’lik skorla dokunulmazlığın galibi Özgür oldu.

Haftanın üçüncü eleme adayını söyleme hakkını elde eden Özgür, eleme adayı olarak Ertuğ Onur Yaşlıoğlu'nun adını verdi. Böylece bu hafta eleme potasına giren isimler Asena Demirbağ, Cansu Tuman ve Ertuğ oldu.

Özgür ödülden faydalanması için Osman Can ile Yusuf Yıldız'ı seçti. Üç yarışmacı, hem soğuk kahve ve tavuklu sandviç yedi hem de scuba diving serüveni yaşadı.

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIĞIMIZ YARIŞMACILAR OLDU"

Yarışmacılar, dokunulmazlığın ardından ada konseyinde Acun Ilıcalı ile bir araya geldi. Başarılı televizyoncu, Survivor Özgür hakkında övgü dolu ifadeler kullanırken, dikkat çeken bir de itrafta bulundu.

Özgür’ün 5-6 senelik Survivor isteği vardı. Biz seçim yaparken hata yapmıyor değiliz. Şunu unutmayın, çağırdığımız ve hayal kırıklığına uğradığımız yarışmacılar olduğunu gibi, çağırıp bütün Türkiye'yi kendine hayran bırakan yarışmacılar da oluyor.

Özgür de en son finallerde elendiği için yıllarca aslında hata yapmışız.

 

Acun Ilıcalıdan Survivor itirafı Yıllarca hata yapmışız

"SURVİVOR'A GELMEMESİ ÇOK YAZIK OLACAKTI"

Sporcu ve antrenör kimliğiyle dikkat çeken Özgür'ü tebrik eden Acun Ilıcalı, "Açık söylüyorum; Özgür’ün, Survivor’a gelmemesi çok yazık olacaktı. Daha önce gelmen gerekiyordu.

Yaşının şampiyonusun. Şu anda Survivor’ın da en iyilerinden birisisin. Son düzlükte de belki en iyisi olacaksın Tebrik ediyorum bir kez daha" dedi.

Acun Ilıcalıdan Survivor itirafı Yıllarca hata yapmışız

"ÇATLAĞI, ASABİSİ, DELİSİ..."

Survivor'ın yapımcısı, "Size 'İyi ki gelmişsiniz' diyorum. Hepinizin ayrı karakteri var. Biraz çatlağı, biraz asabisi, biraz delisi, biraz dolusu var. Karşıma baktığımda Survivor'a çok yakışan insanlar görüyorum" şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalıdan Survivor itirafı Yıllarca hata yapmışız

ÖZGÜR TETİK KİMDİR?

Özgür Tetik 1975 yılında Yalova’da dünyaya geldi. Ortaokulda basketbola merak saldı ve uzun süre amatör liglerde oynadı. 1993'te kuvvet antrenörlüğü eğitimine başladı.

2002'de triathlon ile tanıştı ve olimpik triathlon branşında yarıştı. Özgür Tetik, Avusturya'da crossfit eğitimi aldı. İki senelik triatlon macerasından sonra sadece koşu yarışlarına katıldı.

Yarı maraton ve maraton branşlarında mücadele etti. 2010'da ultra maratonlarda yarışmaya başladı.

Acun Ilıcalıdan Survivor itirafı Yıllarca hata yapmışız

2014 yılında antrenör eşi Tuğba Tetik ile Running Academy’i kurdu. Profesyonel ve amatör sporcuların antrenörlüklerini yapıp, sporcularıyla birlikte birçok uluslararası yarışmalara katıldı.

2016'da Technogym ile çalışmaya başladı ve eğitim almak için Wellness Institute İtalya’ya giderek, burada Technogym Master Trainer unvanını aldı. Tetik, Master Trainer olarak koşu eğitimleri veriyor.

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.