Acvit Kozmetik… GÜZELLİK VE BAKIM FUARINA DAMGA VURDU!

Acvit Kozmetik… GÜZELLİK VE BAKIM FUARINA DAMGA VURDU!

Güzellik & Bakım Fuarı, 18 bin kişi üzerinde ziyaretçi ağırladı. Bu yıl 27. kez düzenlenen fuarın yıldızı, standı ziyaretçi akınına uğrayan Acvit Kozmetik oldu.

Bu yıl 27. kez düzenlenen, çeyrek yüzyıldır Türkiye’nin güzellik trendlerine yön veren Güzellik & Bakım Fuarı, sektör profesyonelleriyle birlikte gençliklerini ve güzelliklerini korumak isteyen ziyaretçilerin akınına uğradı. Fuar bu yıl 18 bin kişinin üzerinde ziyaretçi ağırladı. Fuarda en çok ilgiyi Türkiye'de doğal kozmetik ürünlerin lideri Acvit Kozmetik gördü.

Arı zehri, havyar, salyangoz ya da 24 ayar altınla ciltlerine bakım yaptıranlar, ses dalgalarıyla tek seansta cilt gerdirenler, altın iğne ile selülitlerinden kurtulanlar, kalıcı makyaj yaptıranlar, ameliyat izlerini kapatmak isteyenler, el ve tırnak bakımının yanı sıra saçlarını da ihmal etmeyenler bu yıl da İnterteks tarafından düzenlenen Güzellik & Bakım Fuarı’nı ziyaret etti.

8 ÜLKE 127 FİRMAYLA KATILDI…

Genç, yaşlı, kadın, erkek herkesin ilgisini çeken fuar dört günlük maratonun ardından sona erdi. Fuara bu yıl Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere, Avrupa, Uzakdoğu ve Orta Asya’dan uluslararası firmalar katıldı. 8 ülke, 127 firma, 400 marka ve 18 bin kişi üzerinde ziyaretçi, 15 bin metrekareye yayılan alanda dört gün boyunca güzellik üzerine konuştular, Türkiye ve dünyadaki son trendleri anlattılar.

FUARIN YILDIZI ACVİT KOZMETİK

Fuarda en çok ilgiyi Türkiye'de doğal kozmetik ürünlerin lideri Acvit Kozmetik gördü.

acvit_fuar2.jpg

Kaliteden ödün vermeyen, üst segment ürünler üreten ve satan doğal ürünlerin öncüsü Acvit Kozmetik standı, fuarda ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretçiler, fuarda Acvit Kozmetik'in doğal ürünleri hakkında bilgi alırken, bazı ürünlerin uygulama fırsatı da yakaladı.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Şeker ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Kongre Merkezinde Acvit Kozmetik standını ziyaret etti. Ürünleri çok beğenen Şeker, Acvit Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çetin'e sektöre yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.

acvit_fuar1.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.