Ada Masalı... HAZİRAN'A GÖRÜCÜ GELİYOR!

Ay Yapım imzalı, Genç kuşağın başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u bir araya getiren Ada Masalı 14 Eylül Salı günü saat 20.00'de 13. bölümüyle Star TV’de ekranlara gelecek…

Yapımında Ay Yapım imzası taşıyan romantik dizi ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden tanıtım izleyiciyle buluştu.

Tanıtımda Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) ayrıldığı haberi Kırlangıç Adası’nda hızla yayılırken Haziran’a beklenmedik bir şekilde görücü gelmesi eğlenceli bir bölümün daha habercisi oluyor.

Kalpleri ısıtan hikayesiyle beğenileri toplayan ‘Ada Masalı’nın yeni bölüm tanıtımında yaptıkları plan sonucu adaya ayrıldıkları haberini yayan Haziran ve Poyraz, adadakilere yakalanmamak için elinden geleni yapıyor.

Kırlangıç Adası sakinleri ise bu haberle sarsılıyor. Haziran için gelen görücü, Poyraz’ı deliye döndürürken tanıtımda bu anların izleyenlere komik dakikalar yaşatacağının sinyalleri veriliyor.

Kendisini affettirmeye çalışan Alper’in (Rami Narin) Biricik (Özge Demirtel) yerine Melisa’nın (Merve Nur Bengi) gözlerine bakarak “Seni seviyorum” demesi bu aşk üçgeninin akıbeti konusunda kafaları karıştırırken aşklarını kapalı kapılar ardında yaşamaya başlayan Haziran ve Poyraz’ın bağı gün geçtikçe daha da kuvvetleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.