Ada Masalı... HAZİRAN'IN ANNESİ ÇIKAGELİR!

Ay Yapım imzalı, Genç kuşağın başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u bir araya getiren Ada Masalı 13 Temmuz Salı günü saat 20.00'de 5. bölümüyle Star TV’de ekranlara gelecek…

Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın geçen haftaki bölümü heyecan dolu bir finalle bitti.

Adaya veda etmek üzere vapura binen Haziran’a son dakikada Poyraz’ın yetişip “Gitme!” demesi ikili arasında romantik anlara sebep oldu.

Yeni bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde Zeynep (İpek Tenolcay), yıllar sonra Kırlangıç Adası’na geri dönüyor.

Hem kız kardeşi Selma’yla (Nihan Büyükağaç) arası bozuk olan hem de Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile Görkem’in (Bülent Çolak) kendisinin arkasından iş çevirdiğini öğrenen Zeynep’in adaya gelişinin dengeleri nasıl değiştireceği ise merakla bekleniyor.

Romantik hikayesiyle ekran başındakileri sımsıcak bir adaya davet eden ‘Ada Masalı’ndan yeni ön izleme sahnesi yayınlandı.

Yunan adalarında olduğunu bildiği Haziran ile Görkem’in hareketlerinden şüphelenerek ikilinin aslında Kırlangıç Adası’nda olduğunu fark eden Zeynep, adaya baskın yapıyor.

Zeynep’in adaya gelişiyle herkes büyük bir şok yaşıyor. Zeynep ve Selma’nın arasının açılmasına sebep olan şey henüz gizemini korurken Zeynep’in kendisine art arda yalan söyleyen Haziran ve Görkem’e nasıl bir tepki vereceği merak konusu oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.