Ada Masalı... KIRLANGIÇ ADASINI ÇALKALAYAN HABER!

Ay Yapım imzalı, Genç kuşağın başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u bir araya getiren Ada Masalı 7 Eylül Salı günü saat 20.00'de 12. bölümüyle Star TV’de ekranlara gelecek…

Renkli karakterleri ve eğlenceli hikayesiyle beğenileri toplayan Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünden tanıtım seyirciyle buluştu. Yayınlanan tanıtımda Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yeni bir ilişkiye başladığı haberi, Kırlangıç Adası’nda yayılırken Batu (Erdem Kaynarca), Poyraz’ı devirmek için yeni bir hamle yapıyor.

‘Ada Masalı’nın 12. bölümünden yayınlanan tanıtımda Haziran ve Poyraz, özgürce aşklarını yaşamaya başlarken Kırlangıç Adası, bu büyük haberle çalkalanmaya başlıyor.

Alper (Rami Narin) ve Melisa’nın (Merve Nur Bengi) arasında geçenlerden haberdar olan ancak bu durumu herkesten saklayan Biricik (Özge Demirtel), sorularıyla Melisa’nın yalanını ortaya çıkarmak için elinden geleni yapıyor.

Görkem (Bülent Çolak) ve Nehir’in (Eylül Ersöz) adadaki bir eve yaptıkları ziyaret, izleyenleri kahkahalara boğmaya hazırlanırken Batu, İdil’i (Beril Pozam) kullanarak Poyraz’ın geçmişindeki karanlık olayı öğrenmeye çalışıyor.

İzleyenlere evlerinde büyülü ada atmosferini yaşatan ‘Ada Masalı’nın yeni bölümünde taze çift Haziran ve Poyraz’ın romantizm dolu anları yeni bölüme dair heyecanı artırıyor.

İkilinin romantik akşam yemeğinde İdil’in birden yere yığılması kafaları karıştırırken genç kadının Poyraz’a aşık olduğunu itiraf etmesi, yeni aşıklar Haziran ile Poyraz’ın ilişkisinin ortasına bomba gibi düşüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.