Ada Masalı... POYRAZ, HAZİRAN’I KAÇIRIYOR!

Ay Yapım imzalı, Genç kuşağın başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u bir araya getiren Ada Masalı 6 Temmuz Salı günü saat 20.00'de 4. bölümüyle Star TV’de ekranlara gelecek…

Masalsı bir aşk hikayesini yaz ekranlarına taşımasıyla dikkat çeken Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın yeni tanıtımı yayınlandı.

Tanıtımda Poyraz (Alp Navruz), Haziran’ı (Ayça Ayşin Turan) tekneyle ıssız adaya götürürken Haziran ise deniz korkusuna rağmen girdikleri iddiadan dönmemek konusunda kararlı olduğunu gösteriyor.

İkilinin ıssız adada baş başa kaldıkları anlar romantik bir bölümün habercisi oluyor.

Birbirinden renkli karakterleri ve hikayesiyle büyük ilgi gören ‘Ada Masalı’nın 4. bölümünden bir tanıtım daha izleyiciyle buluştu. Poyraz, Haziran’a teknolojisiz bir gün bile geçiremeyeceğine dair meydan okurken ikili iddiaya giriyor.

Poyraz iddia için Haziran’ı ıssız bir adaya götürüyor. Deniz korkusu olan Haziran teknede tedirgin olmasına rağmen iddiayı kaybetmemek için her şeyi göze alıyor.

Issız adaya adım atan ikilinin tanıtımdaki romantik halleri, aralarında doğacak ve izleyenleri ekran başına kilitleyecek büyük aşkın sinyallerini veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.