Ada Masalı... POYRAZ’IN HAZİRAN’A OLAN ÖFKESİ DİNMİYOR!

Ay Yapım imzalı, Genç kuşağın başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’u bir araya getiren Ada Masalı 10 Ağustos Salı günü saat 20.00'de 8. bölümüyle Star TV’de ekranlara gelecek…

Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen Ay Yapım imzalı yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın 8.  bölümünden yayınlanan yeni tanıtımda pes etmemekte kararlı olan Haziran (Ayça Ayşin Turan), Poyraz’ın (Alp Navruz) öfkesine ve adalıların ona sırtını dönmesine rağmen mücadelesine devam ediyor.

Poyraz’ın ise ne Haziran’a ne de Hakan’a (Cem Anıl Kenar) karşı öfkesi diniyor.

Romantik hikayesiyle ada havasını izleyenlerin evlerine taşıyan ‘Ada Masalı’nın merakla beklenen 8. bölümünden yeni tanıtım seyirciyle buluştu.

Ne Poyraz’ın ne de adalıların desteğini gören Haziran, oteli ayakta tutmak için tek başına savaşmaya başlıyor.

Haziran tarafından büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Poyraz, ona ne kadar kızsa da kendisini Haziran’ın yanında olmaktan alıkoyamıyor. 

Hakan’ın adadan gitmediğini fark etmesiyle deliye dönen Poyraz, Hakan’ın ona ihanet eden bir kişi daha olduğunu söylemesiyle büyük bir şok yaşıyor.

Melisa’nın (Merve Nur Bengi) Alper’e (Rami Narin) karşı olan hislerini fark eden Görkem (Bülent Çolak), ilişkiler konusunda deneyimsiz olan Melisa’ya taktikler verirken Melisa’nın bu konudaki çabaları komik dakikalara sebep oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.