ADALAR'DA AÇIKHAVA SİNEMASI ŞÖLENİ!

ADALAR'DA AÇIKHAVA SİNEMASI ŞÖLENİ!

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül’ün organizasyonuyla hayata geçirilen AçıkhavADA Sinema gösterimleri; Erdem Gül, Cahit Berkay, Taner Öngür ve Kaan Müjdeci’nin katılımıyla 16 Temmuz Perşembe akşamı Büyükada’da başladı.

AçıkhavADA Sinema gösterimlerinin ilki, Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Ahmet Mekin’in muhteşem oyunculuklarıyla; müziği ve replikleriyle unutulmaz bir Atıf Yılmaz filmi olan “Selvi Boylum Al Yazmalım” ile gerçekleşti.

Pandemi koşullarına uygun şekilde düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül gerçekleştirdi. Gül açılış konuşmasında “Öyle politik cümleler kurmayacağım. Hatta hiç cümle kurmaya gerek yok.

Efsane iki isim var aramızda. Moğollar’ın iki önemli ismi Cahit Berkay ve Taner Öngür burada” diyerek iki önemli ismi mini konserini vermek üzere sahneye davet etti.

Aynı zamanda “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminin müziklerini yapan Cahit Berkay ile Taner Öngür verdikleri mini konserle Ada halkına nostaljik dakikalar yaşattı.

Büyükada tarihi Faytoncular Meydan’ında gerçekleşen açılışa Ada halkı büyük ilgi gösterdi. AçıkhavADA Sinema günleri bu akşam "Arizona Rüyası", yarın akşam ise 4 dalda Oscar ödülüne layık görülen "Parazit" film gösterimi ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.