Adanış: Kutsal Kavga... KARANLIK GÜÇLERLE DOLU BİR AKSİYON FİLMİ!..

Adanış: Kutsal Kavga... KARANLIK GÜÇLERLE DOLU BİR AKSİYON FİLMİ!..

Feyz Film Prodüksiyon’un sahini Şenel İlhan’dan çok ses getirecek bir proje geliyor.

Yönetmenliğini ‘Two Fingers Honey’ ile Arnavutluk sinema tarihinin en çok izlenen filmine imza atmış yönetmen Emir Khalilzadeh’nin üstlendiği, senaryosu Baki İlhan’ın imzasını taşıyan ‘Adanış: Kutsal Kavga’, Türk sinema tarihinin bugüne kadarki en iddialı aksiyon sahneleriyle seyircinin nefesini kesmeye hazırlanıyor. 

Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethinin ardından Türklerin eline geçen kadim bir sırrı korumak üzere teşkilatlanmış ‘Adanmış’larla bu sırrı tekrar ele geçirmek isteyen karanlık güçlerin mücadelesini konu alan filmin başrollerini İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Serdar Deniz ve Baki İlhan üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Can Nergis, Dilek Serbest, Aslıhan Karalar, Nevzat Yılmaz, Cenk Kangöz ve Turgay Tanülkü gibi birbirinden değerli oyuncular da yer alırken, iddialı dövüş sahnelerinin arkasında aksiyon yönetmeni İlker Can Karagülle ve Kuzgun Akademi ekibi var.

Aksiyon türünde uluslar arası örnekleri geride bırakmayı hedefleyen projede tarihe uzanan gizemli bir hikaye, derin bir felsefe ve zengin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

Türkiye sinemasında daha evvel denenmemiş görkemli ve kalabalık aksiyon sahneleri ile iddialı olacak ‘Adanış: Kutsal Kavga’nın, önümüzdeki günlerde yayınlanacak ilk teaser’ı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.