Adı Sevgi... ELİF VE EMİR, ZEYNEP’İ KURTARMAYA ÇALIŞIR!

Adı Sevgi... ELİF VE EMİR, ZEYNEP’İ KURTARMAYA ÇALIŞIR!

"Asla yalnız yürümeyeceksin" sloganıyla yola çıkan yapım, mesleğine aşık bir öğretmenin öğrencileri için verdiği mücadeleleri konu edinen 'Adı Sevgi' 20 Mart Pazar günü saat 20.00'de 2. bölümüyle ATV'de...

2.Bölüm Özeti:

Zeynep’in çığlığı, düğünün üstüne kâbus gibi çökmüştür.

Elif bir an önce Zeynep’e ulaşarak bu zoraki evliliği bitirmek ister.

Ancak Zeynep; Volkan’dan kurtulmakla, Volkan’ı bıçaklayan kardeşi Mehmet’i Baykaralardan korumak arasında büyük bir tereddüt yaşar.

Emir içinse yıllar sonra döndüğü bu ev, eski anıların canlanmasına neden olur.

Herkes Zeynep’in tuhaf tavrının arkasında yatan nedeni anlamaya çalışırken, Mehmet’in yokluğu büyük şüphe çeker.

Her şeyin kilidi, düğün gecesi o odada olanlarda ve Mehmet’tedir.

Elif ve Emir aralarındaki bütün çatışmaya rağmen, Zeynep’i ve ailesini Baykaralardan uzaklaştırmak için bir arayışa girişir.

Düğünden sonra bile Emir ve Elif’in hala bu işin peşini bırakmadığı gören Ekrem Baykara, Elif’in mesleğini tehlikeye atacak bir hamle yapar.

Elif, Emir’in de desteğiyle Zeynep’in umudunu sürdürmek için canını dişine taksa da asıl zarar gören yine kendisi mi olacaktır?

ALPER ÜSTÜNDAĞ ‘ADI SEVGİ’ İLE YENİDEN EKRANLARDA… 

13 Mart Pazar günü ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan “Adı Sevgi” adlı dizinin kadrosunda Alper Üstündağ da yer alıyor.

En son Çocukluk dizisinde Sertan Öğretmen rolü ile izlediğimiz tecrübeli oyuncu, şimdilerde ise ATV’de ekrana gelen ‘Adı Sevgi’ isimli dizinin ‘Kenan Savcısı’ karakteriyle karşımıza çıkıyor...

adisevgi-alperustundag.jpg

“ADI SEVGİ VE KENAN SAVCI”

Dizide; hayallerinin ve umutlarının peşinden, kararlılık sevgi ve fedakarlıkla koşan Elif öğretmenin verdiği amansız mücadele anlatılırken, genç öğretmenin yanında duran Kenan  Savcı’nın merhameti, adaletli tutumu ve dik duruşu adeta dizinin gidişatına yön veriyor… 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.