Adriana Lima - Metin Hara... AYRILIK BİLMECESİ!

Adriana Lima - Metin Hara... AYRILIK BİLMECESİ!

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, Metin Hara ile olan aşkına son noktayı koydu.

Uzun süredir aşk yaşayan Türk Yazar Metin Hara ile dünyaca ünlü model Adriana Lima'nın ayrıldığı yönündeki haberler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Hara, her ne kadar menajeri aracılığıyla bir açıklama yaparak iddiaları yalanlasa da Adriana Lima'dan çok konuşulacak bir hamle geldi.

Bilindiği üzere Adriana Lima'nın Instagram hesabından Hara'yı takip etmeyi bırakması ve ardından yayınladığı mesaj ikilinin beraberliklerini noktaladıkları yönünde yorumlandı.
 
Metin Hara da menajeri Özgür Aras aracılığıyla yaptığı açıklamada çıkan iddialara, “Haberlere konu edildiği gibi bir ayrılık yok.
 
18 Aralık’ta Amerika’ya gideceğim ve iki ay boyunca Miami’de birlikte olacağız” diye yanıt verdi
 
TÜM FOTOĞRAFLARI SİLDİ
 
 Lima'nın hesabında Metin Hara ile birlikte çekilen fotoğrafları da bu sabahın ilk saatlerinde hala duruyordu. Ancak Lima, Hara ile çekilen bütün karelerini Instagram hesabından sildi.
 
"YOL ARKADAŞI ARIYORSUNUZ PROJE DEĞİL"
 
Lima geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir mesajda şu ifadeleri dile getirmişti: “Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz.
 
Onu düzeltmek, değiştirmek, yetiştirmek ya da büyütmek sizin göreviniz değil. Siz bir yol arkadaşı arıyorsunuz; bir proje değil!”

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.