Adriana Lima... METİN HARA'DAN AYRILAN TOP MODELE LORİS KANCASI!..

Adriana Lima... METİN HARA'DAN AYRILAN TOP MODELE LORİS KANCASI!..

Türk Yazar Metin Hara ile dünyaca ünlü Adriana Lima'nın ayrılığı gündemden düşmemişken güzel modelin Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'la takipleşmesi kafaları karıştırdı.

Ünlü model Adriana Lima'nın Instagram hesabından Metin Hara'yı takibi bırakması ve ardından yayınladığı mesaj, ikilinin beraberliklerini noktaladıları yönünde yorumlanmıştı. Hara'dan bu konu hakkında yalanlama gelse de Lima geçtiğimiz gün hesabından tüm fotoğrafları silerek ayrılığı resmen ilan etmişti.

Adriana Lima takibi bıraktıktan sonra yayınladığı mesajla “Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu düzeltmek, değiştirmek, yetiştirmek ya da büyütmek sizin göreviniz değil. Siz bir yol arkadaşı arıyorsunuz; bir proje değil!”‬ şeklinde imalı bir açıklamada bulunmuştu.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre ise Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, Adriana Lima ile takipleşmeye başladı. Lima'nın Metin Hara ile tüm fotoğraflarını silmesi üzerine Karius'un güzel modeli takibe alması sosyal medyada oldukça konuşuldu.

 Metin Hara, ayrılık haberlerinin ardından ünlü modacı ve tasarımcı Özlem Süer'e özel olarak tasarlattığı gelin tacıyla birlikte yarın ayrıldığı iddia edilen Adriana Lima'nın yanına gidiyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Adriana Lima'nın kendisini Louis Karius'tan koruması gerektiği yorumları yapılıyor.

Yakışıklı kalecinin daha önce de ünlü oyuncu Ece Sükan'a yakınlaşmak için tekliflerde bulunduğu biliniyor. Ayrıca Karius, sosyal medyada çıplak pozlarıyla konuşulan Merve Taşkın'la da anılıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.