Aerosmith... KONSERE GELDİLER, İPTAL EDİLİNCE, TURİSTİK GEZİ YAPTILAR,
Dünyaca ünlü müzik grubu Aerosmith, Soma`da yaşanan maden faciası nedeniyle iptal olan konserin ardından geçtiğimiz gün Ayasofya Müziesi`ni gezerken objektiflere yakalandı. -FOTO GALERİ-
Yazı ve Fotoğraflar: Şafak GÜVEN / AKŞAM
Özellikle Aerosmith'in solisti Steven Tyler'ın müzedeki değerli taşlara ve Ayasofya'yı ayakta tutan direklere merakı gözler önündeydi. Dilek taşında dilek de dileyen Aerosmith grubu üyeleri görüntülendiklerinden habersiz müze gezintisini 3 saat boyunca sürdürdü.
Aerosmith'in solisti Steven Tyler, Soma'da yaşanan facia ile ilgili "Soma Manisa'daki madende gerçekleşen korkunç kazanın haberiyle uyandım. Dualarım hayatını kaybedenler, hala mahsur kalanlar ve aileleri ile. Türk insanlarını kalbimizde tutuyor, oldukça üzgün bir ulusun üç günlük yasını saygıyla karşılıyoruz'' sözlerini kullanmıştı.








HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.