Afili Aşk...KEREM VE AYŞE KRİZ İÇİNDE!

Afili Aşk...KEREM VE AYŞE KRİZ İÇİNDE!

Kanal D’nin yaz aylarına damga vuracak, başrollerini Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un paylaştığı dizisi “Afili Aşk” 7. bölümüyle 24 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekranlarda...

Ses kaydını almak isterken yakalanan Ayşe, çok zor durumu düşer.  Ceyda’nın ise Kerem ve Ayşe için büyük bir sürprizi vardır.

Kerem ve Ayşe her şeyin ortaya çıkması tehlikesi ile yüz yüze kalır. Ayşe için tek sorun ise bu olmayacaktır.

Yelda cephesinden de sıkıştırılan Ayşe için işler çıkılmaz bir hal alır. Tüm bunlar yetmez gibi Ayşe’nin evlilik yüzüğünü kaybetmesi ile Kerem ve Ayşe bambaşka bir krizin içine düşer. 

İkili dışardan gelen tehlikelere karşı büyük bir sınavla karşı karşıya kalırken asıl büyük sınavı ise kendi içlerinde yaşayacaktır.

Aydilge’nin yeni şarkısı  ‘Afili Aşk’ta!

Kanal D’nin reyting zirvesinden inmeyen dizisi “Afili Aşk”ın yeni bölümüne Aydilge’nin “Hayat Şaşırtır” şarkısı damgasını vuracak.

Pop-rock müziğin sevilen ismi Aydilge’nin Temmuz ayında çıkardığı yeni şarkısı, Afili Aşk’ın yeni bölümünde (24 Temmuz Çarşamba) çalınacak. Dizide Kerem (Çağlar Ertuğrul) ve Ayşe’nin (Burcu Özberk) yakınlaştığı anlara eşlik edecek şarkı izleyiciye romantik anlar yaşatacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.