Ah Canım Ahmet... "OKAN BAYÜLGEN EŞCİNSELLERİ SEVER"!

Ah Canım Ahmet... "OKAN BAYÜLGEN EŞCİNSELLERİ SEVER"!

Ah canım Ahmet katıldığı Dj İrfan Aslanhan'ın Radyo Pink'teki Olaylı Programı "Radyo Makinası'nda ilginç açıklamalarda bulundu.

1994 yılında prodüktörlüğünü M.F.Ö grubundan Özkan Uğur'un yaptığı ilk albümü "Ah Canım Vah Canım" lie müzik dünyasına giriş yapmış olan Ahmet Akkaya 15 yıl aradan sonra Okan Bayülgen'in 90'lı yıllar temalı Disko Kralı programında Bayülgen'in yayın sırasındaki "Nerede bu 90'lı yıllardaki şarkıcılar" çağrısı üzerine Bayülgen'in programına gelmiş ve tekrardan müziğe döneceğini açıklamıştı.

Okan Bayülgen'in son zamanlarda cinsiyet ayrımı yapmadan ve hatta son hafatalardaki programında yayında bir transseksüel'ede yer verdiğini söyleyerek kendisinin de iki kez yayına davet edildiğini ve yıllar sonra Okan Bayulgen'in bu tutumu sayesinde tekrardan sahnelere dönüp müzik yapmak adına cesaret kazandığını belirtti. Nam-ı değer Ah Canım Ahmet "Okan bazıları gibi insan ayrımı yapmıyor herkeze eşit davranmayı seviyor yıllardır da bu böyle oldu benimle de çok yakından ilgilendi, onun bu tutumu cesaret verici Okan aslında tam bir eşcinsel severdir." diyerek kurduğu bu cümlelerle şaşkınlık yarattı. Bayülgen'in bu tutumu sayesinde yıllar sonra yeni albüm hazırlaıklarına da başladığını açıklayan Ahmet Akkaya Özkan Uğur yüzünden müziğe ara vermek zorunda kaldığını ve Uğur'un kendisi ile prodüktörü olduğu halde ilgilenmediğini belirterek "Özkan Uğur eşiyle ilgilenmekten bana zaman ayırmıyordu ve bir zaman sonra eşi ve oyunculuğuna yoğunlaştı daha sonra da kendisi ile ipleri kopardık açıklamasında bulundu .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.