Ahmet Kural - Murat Cemcir...  İZMİRLİLERİ GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ!

Ahmet Kural - Murat Cemcir... İZMİRLİLERİ GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ!

Filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir İzmirlileri gülmekten kırdı geçirdi. İzmirlilerin yoğun ilgisine esprileriyle yanıt veren ikili, film öncesi hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Yılın komedisi “Düğün Dernek 2: Sünnet” filminin İzmir özel gösterimi, İzmir Optimum’da gerçekleştirildi. 

Selçuk Aydemir’in yönettiği, başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in paylaştığı, BKM yapımı Düğün Dernek 2: Sünnet’in başrol oyuncuları sinemaseverler ile İzmir Optimum AVM’de buluştu. Binlerce kişi Düğün Dernek oyuncularını görüntüleyebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Espriler havada uçuştu

“Düğün Dernek 2: Sünnet” filminin İzmir Özel Gösterimi’nde Ahmet Kural ve Murat Cemcir sevenleri ile Optimum’da hasret giderdi. Genç oyuncular gördükleri ilgi karşısında mutluluklarını gizleyemedi. Ünlü oyuncu Ahmet Kural “Bu büyük ilgi bizi inanılmaz mutlu etti. Amacımız canla başla insanları güldürmek.

Tüm sinemaseverlere teşekkür ediyoruz. İzleyenleri güldürmek bizim vatani görevimiz” sözleri ile duygularını dile getirdi. İlk filmleri ile yedi milyon seyirciye ulaşan Düğün Dernek filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir söyleşinin ardından, yılın komedi filmini Optimum Outlet’in Cinemaximum salonlarında hayranları ile birlikte izledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.