Ahmet Kural...UÇTU UÇTU, AHMET UÇTU…

Ahmet Kural...UÇTU UÇTU, AHMET UÇTU…

Ahmet Kural 'Aksiyon'uyla Yıldızlaştı

Selçuk Aydemir'in senaristliği ve yönetmenliğini üstlendiği Baba Parası filmi, vizyona çıkmak için gün sayıyor. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş, Osman Alkaş’ın yer aldığı filmin yapımcılığını TR 40 33 Productions üstleniyor.

Dublörsüz Oynadı

Filmin başrol oyuncularından Ahmet Kural, filmdeki zorluk derecesi yüksek sahnelerde dublörsüz oynadı. Filmde Kıbrıslı Selim tipiyle karşımıza çıkan Ahmet Kural filmdeki sıra dışı sahneleri için şunları söyledi:

"Yeni sezona hazırlanan bir sporcu gibi profesyonel bir eğitmen eşliğinde çalıştım. Çekimler öncesinde ve çekimler sırasında her gün dört saatim, salonda geçti. Sabahın erken saatlerinde düzenli koşu yaptım. Böylesine sıkı bir biçimde hazırlanınca, o sahnelerin hakını vermek zor olmadı. Dublörümüz vardı ama ona gerek kalmadan Kıbrıslı Selim olarak rolümü oynadım."

1575202278_20.jpg

Ahmet Kural, yerden metrelerce sıçrayıp hareket halindeki aracın önüne atlayışıyla aksiyon ustası Hollywood oyuncularını aratmadı.

1575201211_21.jpg

Kahkaha dozu yüksek Baba Parası filmi 1 Ocak 2020'de vizyondaki yerini alacak.

1575201284_22.jpg1575201335_8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.