Ahmet Selçuk İlkan… BTP'DE SİYASET, ŞİİR VE MÜZİK KAYNAŞTI!

Ahmet Selçuk İlkan… BTP'DE SİYASET, ŞİİR VE MÜZİK KAYNAŞTI!

Antalya'da Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) tarafından düzenlenen muazzam bir etkinlikle partililer bir araya geldi. Gecenin en heyecan verici anlarından biri Türkiye'nin önde gelen şarkı sözü yazarlarından Ahmet Selçuk İlkan'a aitti.

 

Başkan Hüseyin Baş'ın liderliğindeki başkanlık Divanı üyeleriyle birlikte gerçekleşen yeni üye katılım programında, 100’ün üzerinde kişi BTP ailesine katıldı ve gururla rozetlerini taktı. Katılımcılara ayrıca, Atatürk ve Hüseyin Baş logolu metal duvar saatleri hediye edildi.

Gecenin en heyecan verici anlarından biri Türkiye'nin önde gelen şarkı sözü yazarlarından Ahmet Selçuk İlkan'a aitti. Şiirlerinden bestelenmiş unutulmaz eserleriyle sahneye çıkan İlkan, duygusal bir atmosfer yarattı. "Kahır Mektubu". "Tahta Masa", “Hatıram Olsun” , “Ne Duamsın Ne Bedduam”, “Islak Mendil”, “Emmioğlu, gibi klasikleşmiş eserleriyle katılımcıları etkisi altına alarak, BTP'nin birlik ve beraberlik içindeki gücünü vurguladı.

Ahmet Selçuk İlkan; gecede Genel Başkan Hüseyin Baş'ı sahneye davet ederek, birlikte "Nasıl Geçti Habersiz" ve "Ben de Özledim Bende" adlı şarkıyı salonu tıklım tıklım dolduran BTP lilerle birlikte seslendirdiler...

BTP'nin Bu anlamlı buluşması, sadece siyasi bir etkinlik değil, aynı zamanda sanat ve kültürü bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim sundu...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.