Ahmet Tatlıses... BABASINA CEVAP GELDİ; 'İTİBAR ETMEYİN!'

Ahmet Tatlıses... BABASINA CEVAP GELDİ; 'İTİBAR ETMEYİN!'

İbrahim Tatlıses, kendisine ait olan ‘Tatlıses’ markasını izinsiz şekilde kullanarak ‘Tatlıses Kebap’ isimli mekân açtığı iddiasıyla oğluna dava açmasının ardından oğlundan açıklama geldi.

Ahmet Tatlıses" Bizi merdiven altı üretim yapan ; gıda sertifikası olmayan ve bu konuda problemler yaşayan başka/benzer firmalarlar karıştırmayın " dedi.

Ahmet Tatlıses kendi markası olan " Bu Ahmet Tatlıses " önünde oğlu Rüzgar Tatlıses ile poz verdi. 

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses'e Tatlıses’ markası yüzünden davalık olmasının ardından yeni gelişmeler yaşanıyor.

Babasının dava açmasının ardından açıklama yapan Ahmet Tatlıses şok iddialarda bulundu. Tatlıses " Siz değerli müşterilerimizden ricamız bizi merdiven altı üretim yapan; gıda sertifikası olmayan ve bu konuda problemler yaşayan başka/benzer firmalarlar karıştırmayın, itibar etmeyin.

Markamız güven ve tecrübeyle büyüyor. Şüpheniz olmasın " dedi. Ahmet Tatlıses kendi markası olan "Bu Ahmet Tatlıses" önünde oğlu Rüzgar Tatlıses ile poz verdi.

Ahmet Tatlıses'in oğlu Rüzgar Tatlıses ile olan fotoğrafını kardeşi Melek Zübeyde Akkaş, Perihan Savaş, Gülben Ergen,Deniz Seki , Yonca Evcimik gibi bir çok ünlü isim beğendi. 

Ne olmuştu

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses oğluna dava açmış avukatı aracılığıyla dilekçe vermişti. Dilekçede, “Ahmet Tatlıses’in müvekkile ait ‘Tatlıses’ markasına yönelik haksız tecavüzünün tespitini, önlenmesini ve durdurulmasını istiyoruz. Ahmet Tatlıses’in ‘Tatlıses’ markasını hiçbir şekilde kullanmamasını istiyoruz” ifadeleri yer verilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.