Ahu Sungur... ÇATIDA KORKULU DAKİKALAR!

Ahu Sungur... ÇATIDA KORKULU DAKİKALAR!

Pazar günlerinin en çok izlenen dizisi O Hayat Benim 57. bölümü ile yine çok konuşulacak. Hülya Atahan karakterine hayat veren güzel oyuncu Ahu Sungur ise performansı ile geceye damga vurdu.

Ahu Sungur, 5 katlı konağın çatısına çıkarak, çekim süresince hem teknik ekibi korkuttu, hem de kendisi korku dolu anlar yaşadı. Güvenlik önlemlerinin alınmış olmasına rağmen güzel oyuncunun, çatının ucunda durduğu her anda aşağı düşmesi an meselesiydi. Rolüne delicesine bağlı olan ve “Hülya” karakterini kahramanı olarak gören Sungur "Gerçekten o an tuhaf bir psikoloji içindeydim. Rol gereği için de olsa insanın bu noktaya gelmesi korkunç bir durum” dedi.

Sosyal medyada da #ölümünkıyısında etiketinin kullanıldığı 57. bölümde; Efsun yaşam savaşını kazanırken, Hülya oynadığı büyük kumar ile Mehmet Atahan'ın bütün hisselerine sahip oldu. Sultan Hala'nın oyunu ise bu sefer çok sertti ve Hülya'yı delirtmeye yetti. Konağın çatısından ölen annesine seslenen Hülya için de ölüm ile yaşam arasında bir adımlık mesafe kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.