Ahu Tuğba… YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ; “KENAN EVREN BENİ DUDAKLARIMDAN ÖPTÜ!

Ahu Tuğba… YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ; “KENAN EVREN BENİ DUDAKLARIMDAN ÖPTÜ!

Gazeteci Savaş Kalafat'ın moderatörlüğünde Seyhan Soylu'nun yorum ve sorularıyla medya dünyasında ardı ardına bomba başlıklar ve konular üreten Baba Haber Ahu Tuğba'nın ağzından "sır" sayılabilecek bir olayın detaylarını aldı...

Metro TV kanalında yayınlanan Baba Haber'e ulaşan bir resim , Türkiye'nin 7. Cumhurbaşkanı merhum Kenan Evren'le ilgili konunun açılmasını sağladı. 

Aykırı ve çekincesiz soruların  sahibi Seyhan Soylu yine yapacağını yaptı o bombayı hazırlayan soruyu sordu!

Seyhan Soylu hızını alamadı,  Marmaris'te bir davet için gidilen gecede Ahu Tuğba ile Kenan Evren arasında geçen diyalogları anlattı. Ve bomba sayılacak bir haber ortaya çıktı... Eski Cumhurbaşkanı, Ahu Tuğba'dan ne istemişti, nasıl bir haber göndermişti? Hangi eğlence mekanını kapatmıştı? Sonuç ne olmuştu? ve en önemlisi Kenan Evren Ahu Tuğba'dan hoşlanıyor muydu? Bu dudaklardan öpüşün anlamı neydi?

Ahu Tuğba eski cumhurbaşkanın ilgisinden bahsederken o geceye tanık olan Seyhan soylu da bildiklerini anlattı. fotoğrafı çeken gazeteciyi de,  o gece  ve sonrasında yaşananları da tek tek aktardı.

Geçmişte kalan ve kimsenin bilmediği bu olayla ilgili Ahu Tuğba sorulanları ve Evren'in ona olan ilgisini tastikledi...

Hayatından geçen erkekleri sıralarken Kenan Evren'in de  bu erkeklerin arasında özel bir yeri olduğunu anlattı. Ancak eski paşanın  görüşme taleplerinden kurtulmak için halıya sarılıp bagajda kaçırıldığını sonra da hastaneye  yattığı sözleri de eski Türk filmi Mavi Boncuk'u  Tarık Akan Emel Sayın'ı hatırlattı. 

Ahu Tuğba'nın bu itirafından sonra siyasi kulisler bunu nasıl değerlendirecek merak ediliyor...

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.