Aile... ASLAN, DEVİN VE HÜLYA İÇİN UNUTULMAZ AKŞAM!

Aile... ASLAN, DEVİN VE HÜLYA İÇİN UNUTULMAZ AKŞAM!

‘Aile’ 23. bölümüyle 5 Aralık Salı saat 20.00’de Show TV’de!

Aile 23. bölümüyle ekrana gelecek. Hülya’nın oğlunu kaybetmemek için hayatıyla oynadığı büyük kumardan sonra Aslan, evde kalmaya devam etmeleri karşılığında Hülya’nın iyileşmesi için ona bir şart koşar:

Terapiye başlamak. Devin ise kendisine ulaşmaya çalışan Ergun’a karşı kapı duvar olur.

Hastanesinden sonra her şeyini kaybeden Ergun, kendisini düştüğü durumdan kurtarması için Hülya’yı tehdit etmeye başlar. Diğer taraftan; Nedret de Hülya ile mücadele edecek yeni bir cephe bulur: SEVDEM Vakfı.

İlyas ve Bedri’nin işbirliğinin hala devam ettiğini öğrenen Aslan’ın, bu defa Bedri’nin ayağını marinadan kökten kesecek bir planı vardır. Devin ise kliniğinde sürpriz bir misafiri ağırlayacaktır.

Çift terapisine gitmek konusunda kararlı olan Devin, yeni bir terapist bulur. Bu terapi seansında ilişkilerini iyileştirmek için önce aileleriyle olan ilişkilerini iyileştirmeleri gerektiğini anlayan Aslan ve Devin, kendilerini Hülya ile bir akşam yemeğinde bulurlar.

O akşam yaşananlar, daha önce görmediğimiz bir Hülya’yı tanımamızı sağlarken; herkes için unutulmaz olacaktır.

Marinada düzenlenen bir kutlama yemeğinde Devin, Aslan’ın da desteğiyle bir karar alır. Ancak hayat, Aslan ve Devin’i hiç beklemedikleri yerden sınayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.